Liverpool i møte med Kuyt

Det rapporteres nå at Rick Parry i går hadde et møte med Dirk Kuyt, på Merseyside. Liverpool fornøyd med CL trekning. Reduserte priser på Anfield i kvalifiseringen.

Kuyt nærmer seg

Toppscoreren til Feyenoord har Kuyt bak på sin trøye, selv om det har vært flere variasjoner av skrivemåten til den lyshårede spissen, og Liverpool fortsetter jakten på mannen som scoret 29 mål i Nederland sist sesong.  Ifølge Liverpool Echo har man kilder i Nederland som sier at Dirk Kuyt nå har reist til Merseyside for å forhandle med Liverpool, og at han spiste middag med daglig leder Rick Parry i går.

Liverpool har valgt å ikke kommentere dette, men det har lenge vært klart at Kuyt har vært høyt oppe på ønskelista til Benitez.  En prislapp på £10M blir imidlertid vurdert av Liverpool som for høyt, og man skal også være villig til å la en spiller eller to gå andre veien for å få en mer akseptabel avtale.  Hvis det stemmer at klubb og spiller nå er i forhandlinger, tyder det imidlertid på at partene ikke står langt fra hverandre.

 

 

Gleder seg til Wales

Både Liverpool og TNS har gitt uttrykk for at de er svært fornøyde med dagens trekning av de to første kvalifiseringsrundene til Champions League.  Rick Parry, som selv for øvrig bor i Wales, satte ikke minst pris på at man nå slipper en slitsom reise midt under forberedelsene til ligasesongen:  - Vi har vært rimelig heldige.  Vårt største ønske var at vi ønsket ikke å måtte reise til langt inn i Europa, eller til grensene mot Asia.  Slik sett kunne ikke trekningen ha blitt bedre.  Det er tid for litt fotballromantikk, og noe som vil skape oppmerksomhet.

 

Den første kampen går på Anfield 12. eller 13.juli, mens returen ventelig vil bli spilt på banen til Wrexham en uke senere.  Racecourse Ground har en kapasitet på 10.500 tilskuere.  TNS har under 260 tilskuere i gjennomsnitt på sine kamper, og spilte på Millennium Stadium da de tapte 0-7 over to kamper mot Manchester City i UEFA cupen for to år siden.

 

Ved avansement vil Liverpool møte vinneren av HB Torshavn fra Færøyene eller FBK Kaunas fra Litauen.  – Vi gjør vår hjemmelekse for å prøve å finne ut mer om disse lagene, sier Parry.  – Det er ukjente lag for oss.  Hovedsaken på dette tidspunktet er å se på reiseruten og hvilken påvirkning det vil få for vår pre-season.

 

 

£10 for å se kvalifisering

Liverpool reduserer prisene til kampen mot TNS, og til det som forhåpentligvis blir returkampen i 2.runde.  Prisene er £10 for voksen, £7.50 for pensjonister og £5 for barn.  Det vil være mulig å kjøpe billetter til begge kampene fra 28.juni for de med fan card, og fra 30.juni for de uten fan card.  Sjekk liverpoolfc.tv for øvrige opplysninger.  Etter det vi forstår vil disse kampene ikke telle ved prioritering av kjøp av billetter i gruppespillet i Champions League.