Liverpool jakter unge engelske stoppere

Liverpool skal i dag ha fått blankt avslag fra Stockport County i et forsøk på å hente 17 år gamle Michael Raynes på prøvespill. 16 år gamle Jack Hobbs fra Lincoln City har gjennomført sitt prøvespill, og håper å få kontrakt med de røde denne uken.

Vi skrev tidligere i dag at Liverpool i helgen ble linket til den 17 år gamle midtstopperen Michael Raynes hos Stockport County. Et uoffisielt Stockport-nettsted skriver i kveld at Liverpool i dag har fått avslag på et ønske om å hente spilleren til Melwood for prøvespill.

Hobbs fornøyd
Et annet ungt engelsk talent som er i Liverpools søkelys for tiden er den 16 år gamle Lincoln-stopperen Jack Hobbs. I motsetning til Stockport angående Raynes, ga Lincoln grønt lys for Hobbs til å prøvespille for de røde. Prøvespillet er nå unnagjort, og unge Hobbs håper nå å få realisert drømmen om en permanent kontrakt med Champions League-mestrene. Midtstoppertalentet fikk trene med Liverpool i knappe to uker, og forventer å få høre om han blir tilbydd en kontrakt med Anfield-klubben denne uken.

- Jeg følte det gikk ganske bra, og agenten min skal holde samtaler med Rick Parry denne uken om hva som vil skje videre, uttaler Hobbs selv.