Liverpool linket til Pienaar

Sky Sports hevder at Liverpool er en av flere klubber som føler Steven Pienaar. Christian Ziege frykter han må legge støvlene på hylla.

Ettertraktet Pienaar
Sør-afrikanske Steven Pienaar har så langt avvist alle forsøk fra Ajax om å forlenge sin kontrakt med storklubben i Amsterdam.  Agenten til 23-åringen, Rob Moore, bekrefter at hans klient nå teller på knappene.  ”Per i dag har ikke spilleren tatt noen avgjørelse.  Vi skal ha et møte med Ajax senere denne måneden og etter det vil vi vite mer om hva som skjer”.  Den nåværende avtalen til Pienaar løper ut etter denne sesongen.

Ifølge Sky Sports er Liverpool en av flere klubber som følger midtbanespilleren nøye, selv om kanalen ikke kan vise til noen sitater om at dette er tilfelle.  Den kvikke afrikaneren skal trives best bak en eller to spisser, men er blitt benyttet mest ute på høyrekanten hos Ajax.  Liverpool er som kjent ute etter å styrke sin høyreside, og Pienaar vil trolig være tilgjengelig for en billig penge i januar.


Ziege gir seg?
Liverpools tidligere venstreback Christian Ziege blir ikke kvitt en ankelskade, og den bereiste tyskeren sier nå til bladet Kicker at karrieren nå snart kan være ved sin ende:  - Punktet hvor en sier at dette ikke lenger er noe vits i kan ikke være langt unna.  Jeg er nødt til å se i øynene at dette kan være slutt på min karriere.  Jeg har ingen fremgang og det ser ikke ut som om noen form for behandling vil hjelpe.