Liverpool med Milito-bud

Liverpool skal nå ha lagt inn et konkret bud på £7.5 mill for Gabriel Milito. Southampton står på krava angående Crouch. Rafa vil ha flere spillere, men Figo sier nå han vil spille for Inter.

I følge den seriøse avisen The Guardian skal Liverpool nå ha lagt inn et konkret bud på £7.5 mill for Gabriel Milito. Den 24-årige argentineren har 10 landskamper, og har imponert som midstopper for Real Zaragoza etter at han kom dit fra Independiente for to år siden. At argentineren skulle være lysten på spill på Anfield skulle det ikke være tvil om: - Dersom Liverpool kommer med et konkret bud vil det bli vanskelig å si nei. Jeg er fornøyd med tingenes tilstand her i Real Zaragoza, men det er ikke hver dag at Champions League-mestrene banker på døra og gir deg et tilbud, uttalte han tidligere i sommer. Og nå ser altså akkurat det ut til å ha skjedd.

Redknapp: - Liverpool må bestemme seg angående Crouch
Southamptons manager Harry Redknapp har gitt Liverpool frist til helgen med å komme med et tilfredstillende bud på Peter Crouch. De røde har allerede fått avslag på et bud på £6 mill, og Southampton skal fortsatt stå hardt på kravet om £8 mill for den hengslete spissen.

- Dersom de ønsker han må de betale det vi mener han er verdt. De uttalte at de ønsket at han skulle bli med dem på treningsleir, så de må kjøpe han denne uken eller glemme hele greia. Deretter kan vi alle komme videre med livene våre, uttaler en krass Redknapp til BBC.

- Vi ønsker ikke å selge Crouch, men dersom vi får det rette tilbudet er vi nødt til å vurdere det. Liverpool har kommet med et bud på £6 mill, det samme som West Ham bød, og det er ikke godt nok. Vi ønsker ikke å gå ut med hvor mye vi forlanger, men tilbudet var i alle fall ikke godt nok, legger han til.

Crocuh spilte forøvrig treningskamp for sitt lag i går, da Southampton slo Motherwell 2-1.

Benitez fortsatt på spillerjakt
Liverpool-manager Rafael Benitez saumfarer fortsatt markedet i jakten på nye spillere. – Vi trenger flere kvalitetsspillere for å kunne gå til hver eneste kamp vel vitende om at vi har en sterk nok tropp. Vår nye midtbanespiller Mohamed Sissoko vil nå bli med oss på treningsleiren til Sveits, men han kan ikke spille i den første runden av Champions League-kvalifiseringen. Nå trenger vi en ny midtstopper, noe jeg har fortalt Jamie Carragher og Sami Hyypiä. Vi trenger nemlig mer konkurranse om plassene i den posisjonen. Vi trenger også en høyrekant og en spiss. Statistikken fra i fjor viser at vi må forbedre forsvaret vårt. Vi må holde nullen i flere kamper, så vi må forbedre laget med nye spillere. Vi tapte for mange kamper med 1-0, og det betyr at vi må bli sterkere bakover på banen, uttalte han i går.

Figo vil nå til Inter
NTB skriver at Luis Figo er i ferd med å glippe for Liverpool. Real Madrid-stjernen har gjort helomvending, og sier nå plutselig selv at han vil spille for Inter Milan, etter å ha sagt det samme angående Liverpool i forrige uke. Liverpool ble sist uke enig med Luis Figo om en avtale, men da Real Madrid plutselig ønsket overgangssum for den portugisiske kantspilleren kollapset overgangen. - Jeg vil til Inter, bare til Inter, sa Figo tirsdag.
Ifølge italienske aviser er det kun et par små detaljer som gjenstår før Figo er spilleklar for Milano-klubben. Inter har et godt overgangssamarbeid med Real Madrid og slipper følgelig å betale overgangssum for Figo, slik Liverpool må, melder NTB.