Liverpool møter Benfica

De røde møter gamle kjente i portugisiske Benfica i 1/8 finalen i CL. Datoer bekreftet. Sami Hyypiä mener at Liverpool kan vinne trofeet igjen, og han bryr seg ikke om hvem de røde må møte.

Trekning 1/8 finalen i CL:

Chelsea v Barcelona

Real Madrid v Arsenal

Werder Bremen v Juventus

Bayern München v Milan

PSV Eindhoven v Lyon

Ajax v Inter

Benfica v Liverpool

Rangers v Villarreal

Datoer:

Benfica v Liverpool, tirsdag 21.02

Liverpool v Benfica, onsdag 08.03


Sami frykter ingen
Liverpool og Sami Hyypiä er opptatt med VM for klubblag, før en står foran et anstrengende juleprogram i Premier League.  Den store finnen kommer derfor ikke å fokusere på Champions League før utpå nyåret, og er ikke veldig opptatt av hvilket lag som kommer ut av glassbollen sammen med LFC i dag.

- Hvis du ønsker å vinne Champions League igjen må du kunne slå alle lag.  Hvis et stort lag kommer ut av hatten i dag, og vi beseirer dem, da vil det bare bety at enda en stor klubb er ute av turneringen.

- Folk vil vise oss mer respekt denne sesongen enn hva som var tilfellet forrige sesong i Europa.  Ingen ga oss noen sjanse til å vinne Champions League i fjor, men vi greide det.  Jeg tror vi er i stand til å gjøre det en gang til.

- Vi behøver ikke å sende ut noen meldinger på forhånd.  Vi vil konsentrere oss om vårt eget spill.  Vi har mange kamper å se fram mot og vi behøver å konsentrere oss om finalen her først.  Siden er det fire kamper i løpet av åtte dager i julen, og etterpå kan vi bekymre oss om Champions League.