Liverpool og Real enige

Kun personlige betingelser og legesjekk gjenstår nå før Fernando Morientes kan iføre seg helrød drakt. Liverpool vil kjempe med tiden for at han skal bli klar til lørdagens kamp mot Manchester United.

Liverpool kan nå offisielt meddele at man er kommet til enighet om en overgangsum for Fernando Morientes.  Overgangen skal totalt være verdt £6.3M.  Hvordan overgangen skal betales har trolig vært hovedårsak til at dette har dratt ut noen dager.

 

Morientes ventes nå å være på vei til Merseyside for å forhandle om sine personlige betingelser med Liverpool og gjennomføre den obligatoriske legetesten.  Spilleren har gjort det helt klart tidligere at han veldig gjerne ville spille på Anfield, og det er ikke ventet at det nå skal komme hindringer i veien for at 28-åringen snart kan ta på seg den røde trøya.  Liverpool vil jobbe hardt for at spilleren skal bli spilleklar til lørdagens kamp mot Manchester United.  I så fall må alle papirer være i orden inne arbeidstidens slutt førstkommende fredag.

Ifølge spillerens agent har angriperen blitt enig om en avtale som binder ham til Liverpool fram til sommeren 2009.