Liverpool Res – Newcastle Res 1-1

Anthony Le Tallec utlignet for et erfarent reservelag i det 83.min etter 0-0 ved pause. Josemi spilte 1.omgang og Kewell 60 minutter.

Liverpool og Newcastle spilte 1-1 på Racecourse Ground i Wrexham.  De røde gikk ut i en 4-4-1-1 formasjon med Nuñez og Smicer på kantene og Kewell i ”hullet” bak Le Tallec. ”Hjemmelaget” hadde ballen mest og dominerte midtbanen, men i antall målsjanser var det helt jevnt. Liverpool hadde forholdsvis god kontroll, men det virket til tider svært usikkert bakover på banen hvor de to spissene Milner og Guy stadig skapte problemer.

I 1.omgang reddet Scott Carson glimrende ved to anledninger. Først måtte han strekke seg helt nede i hjørnet på en god avslutning fra James Milner, som slapp fri etter et langt overlegg. Så vartet han opp med en flott reaksjonsredning. Liverpool bød på mye fint kombinasjonspill, men stoppet opp like før mål. Nærmest var Kewell og Smicer, som spilte trekant, før Kewells avslutning fra syv-åtte meter ble reddet av keeper. De røde var fysisk sterkere og det kom spesielt fram på cornere. Pellegrino kom til en avslutning på hode og det samme gjorde Smicer! Mange gode bevegelser fra Kewell, Potter og Nunez, men det manglet en avslutter.

Etter 51 minutter hadde Liverpool corner. Ballen havnet hos Potter, men ballen ble blokkert. Returen satte Vladi i tverrliggeren. Etter 60 minutter tok Newcastle ledelsen. Pellegrino gjorde en stygg feil. Helt upresset spilte han ballen på tvers og rett i beina på Milner. Han kom alene i gjennom og skjøt i hjørnet fra seksten meter. Etter dette begynte de røde å bli frustrerte, og mistet trykket den siste halvtimen. Newcastle kom til en del sjanser. Den største etter 75 minutter med en chip utenfor. Senere kom en Newcastle-spiller igjennom, fikk vendt opp, men fikk sjansen spolert. Etter 83 minutter kom utligningen. Liverpool holdt presset opp. Ble litt klabb og babb før ballen havnet ute hos partridge på venstre. Han fikk slått inn fra dødlinja. Le Tallec ventet på hjørnet av fem-meteren på motsatt side. Franskmannen sto helt alene og kunne heade ballen inn under tverrliggeren.

0-1: James Milner (60.)

1-1: Anthony Le Tallec (83.)

Liverpool: Carson; Josemi (Raven 45), Pellegrino, Whitbread, Warnock; Nuñez, Potter, Welsh, Smicer; Kewell (Partridge 59); Le Tallec.

Reserver ikke brukt: Luzi, Mannix, Otsemobor.

Newcastle: Caig, Brennan, Gate, Huttington, Ramage, Ambrose, Brittain, N'Zogbia, Milner, Guy, O'Brien.

SPILLERBØRS

Carson (6)

Spilte veldig bra i 75 minutter. Solid og god til å dirigere forsvaret. Gode utspill. Solid inntrykk bortsett fra to stygge feil som trekker mye ned. Først en utrusning på 25 meter hvor han bommer på headingen, men heldigvis gikk lobben over mål. Bommet senere på en crossball.

Josemi (5)

Tilbake etter skade. Spilte de første 45 minuttene. Hadde en rolig omgang. Skjedde lite på hans side, men hadde kontroll på det som kom. Et fint fremspill, ellers fikk han ikke vist seg frem.

Whitbread (5)

Slurver, men gjør ikke de store feilene. Dominerer ikke i et forsvar som overraskende har store problemer. Solgte seg en gang i duell med Milner. Ingen spesiell god kamp.

Pellegrino (4)

Svak. En del håpløse pasninger. Virker keitete. Er for sen inn i mange dueller og taper altfor mange. Dårlige fremspill, som topper seg med feilpasning i forkant av gjestenes scoring. Lite tillitsvekkende.

Warnock (6)

Innsatsfull. God i duellene. God kontroll bakover. Forsvarets beste.

Nuñez (7)

Positiv kamp. Sto på i 90 minutter. Kom en rekke ganger ned til dødlinja, men varierende kvalitet på innleggene. Totalt sett det beste vi har sett av spanjolen.

Welsh (6)

Litt anonym i 1.omgang da Liverpool dominerte kampen. Konsentrerte seg da om å ligge i ankerrollen, mens de tre øvrige sto for det kreative. Litt mer synlig når laget mistet initiativet. Ett bra gjennomløp. Bra tacklinger. Godkjent.

Potter (7)

Spilleren som står kampen best ut. Jobber mest og best. Løper mye. Viser fram sin gode pasningsfot. Godt overblikk. Noe småslurv. Liverpools beste.

Smicer (7)

Spiller for første gang 90 minutter etter skaden. Løp mye den første timen. Bevegelig. Viser gode initiativ. Kreativ og står bak mye av det de røde skapte. Følger ikke opp siste halvtimen. Spiller da også helt fremme. Gikk trolig tom.

Kewell (6)

Egentlig positiv etter skade. Spilte 60 minutter. Litt forsiktig og går ikke på høyeste gir. Bevegelig. Litt lite direkte. Grei gjennomkjøring.

Le Tallec (5)

Scorer, men ellers lite involvert. Passer ikke som ensom spiss. Lite involvert og viser begrenset interesse for det som skjer. Styrker ikke sine aksjer om en plass i førstelagstroppen. Må nok trene med reservene enda en stund.