Liverpool sier nei til bud fra Chelsea

Daglig leder Rick Parry bekrefter at Chelsea har kommet med bud på Steven Gerrard, men at Liverpool vil si nei til et beløp som skal være £32M. Benitez avviser rift med sin kaptein.

Hvor Steven Gerrard skal spille i 2005/06 synes å utspille seg til en treveis kamp.  På den ene siden er Liverpool, som i går kveld på et møte på Melwood skal ha tilbudt Gerrard en kontrakt som er verdt om lag £100.000 i uka.  På den andre siden står Chelsea og Real Madrid, som begge håper å sikre seg en tilsynelatende rastløs midtbanespiller.  Tidligere rapporter har hevdet at Gerrard har vært frustrert over manglende interesse fra Liverpool i å få til en ny avtale med de røde, noe som blir sterkt tilbakevist på Anfield.

Til BBC bekrefter Rick Parry at Chelsea i går kom med et bud på Steven Gerrard.  Ifølge engelsk media skal dette budet være på £32M, som vil være en britisk transferrekord.  Parry sier imidlertid at Liverpool vil avslå tilbudet:  - Jeg kan bekrefte at vi har fått et bud fra Chelsea, og at det vil bli avslått fra oss.

Hos Real Madrid bekrefter også ”director of football”, Arrigo Sacchi, at man ønsker å kjøpe Gerrard:  - Selvfølgelig er vi interessert, hvilken stor klubb vil ikke være det?  Vi kommer imidlertid ikke til å gjøre noe før spilleren selv aksjonerer.

 

I Spania venter man altså på at spilleren selv skal be om å bli solgt, og Sacchi avviser at man skal ha kontakt med Chelsea med henhold på ikke å overby hverandre:  - Vi har ingen avtale med Chelsea.  Hvordan kan vi det, da våre klubber alltid er interessert i de samme spillerne.

 

 

Rafael Benitez avviser også i dag til Liverpools nettside at det skal være noen konflikt mellom manager og spiller, slik det er blitt antydet i en del av de fargerike engelske avisene.

 

- Har noen sett at det er et problem mellom Steven og meg?  Gi meg et svar på det.  Jeg har snakket med ham om fremtidige roller i klubben.  Jeg har spurt ham om hva han ønsket å gjøre i fremtiden og han ga meg et hint om det, men det vil forbli privat siden det var en privat samtale.

 

- For øyeblikket prøver vi å gjøre tingene på en ordentlig måte.  Han er den første spilleren som har to år igjen av sin kontrakt som vi snakker med.  De spillerne vi så langt har snakket med har bare et år igjen.

 

- Vi erkjenner at Steven er en nøkkelspiller for oss.  Han er en spesiell spiller, en matchvinner det ikke finnes mange av.

 

- Vi behøver ikke mer penger, og vi ønsker ikke å selge Steven.  Vi har en klar idé om hva vi ønsker og spillerne ønsker å komme hit for å spille for vinnerne av Champions League.  Kanskje behøver vi litt, men vi behøver ikke mye penger.  Fansen må forstå det.

 

- Min tanke er at jeg ønsker at han blir, og det er hva daglig leder, styret og alle andre ønsker.  Vi vil snakke med spilleren, agenten, og vi må vinne en løsning.  Vi vil prøve så lenge vi kan.