Liverpool slipper å møte Keane

Roy Keane er skadd, og spiller ikke mot Liverpool på søndag. Rafa mener Cisse sitt innhopp ble avgjørende. Reina heier på Villareal.

Keane ute mot Liverpool
Manchester United-kaptein Roy Keane er satt ut av spill i tre uker, etter en hamstring-strekk han pådro seg i Manchester-derbyet nylig. 34-åringen må dermed stå over ligakampen mot Liverpool på Anfield. Det er ventet at tidligere Leeds-spiller Alan Smith vil erstatte Keane i søndagens kamp.

Rafa: - Cisse sitt innhopp var viktig
Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i ettermiddag at Djibril Cisse sitt innhopp mot Real Betis viste seg å være veldig viktig. Etter å ha kontrollert førsteomgangen, fikk Liverpool problemer da spanjolene satt inn et massivt press etter pause. Cisse sørget for å løse opp dette presset, mener Liverpool-manageren.

- Da jeg satte inn Djibril Cisse for Peter Crouch et stykke ut i andre omgang, forandret det kampen igjen. Cisse besitter så stor fart, at Betis ikke turte å forsvare seg så høyt på banen lenger. De måtte forsvare seg mot han ved å legge seg dypere, og være på vakt hele tiden. Dermed avsluttet vi kampen som det sterkeste laget igjen, etter en vanskelig periode i første del av andre omgang, mener Benitez.

Pepe heier på Villareal
Jose Reina avslører til Liverpool Echo at han vil lade opp til kampen mot Manchester United med å heie på sin gamle klubb, Villareal, i kveldens Champions League-kamp mot de røde djevlene fra Salford.

Keeperen mener han fikk den perfekte oppladningen til møtet med Alex Fergusons mannskap, i og med seieren i Sevilla i går kveld. Nå håper han altså at han kan fryde seg over enda en psykologisk fordel, ved at hans gamle klubbkamerater beseirer søndagens opponenter.

- Jeg er veldig godt fornøyd med innsatsen min mot Betis. Vi startet kampen bra, men de gjorde ting vanskelig for oss etter hvert. Men jeg følte meg i fin form, og fikk mye hjelp av mine forsvarere. Vi visste dette ville bli en viktig kamp og et viktig resultat for oss, fordi Betis er et tøft sted å få med seg poeng fra. Det var fint å komme tilbake til Spania og gjøre en god kamp, og vise for alle at jeg har tatt det rette valget ved å komme til Liverpool, sier 22-åringen.

- Manchester United får en vanskelig oppgave mot Villareal i kveld. Jeg håper Villareal vinner, fordi det er min gamle klubb og jeg har venner der, avslutter han.