Liverpool spiller gratis

Wrexham vil få alle inntektene fra pre-season kamp. Hjemmekampen mot TNS direkte på internett. Mikel Arteta avviser spekulasjoner om overgang til Liverpool.

Støtte til Wrexham

Wrexham, som forrige sesong ble trukket poeng i ligaen p.g.a. sine økonomiske problemer, vil få alle inntektene fra pre-season kampen mot Liverpool om halvannen uke.  Betingelsen som de røde setter er at pengene blir benyttet på klubbens junioravdeling.  Billetter blir lagt ut til salg førstkommende lørdag, og koster £15 og £13.

 

 

CL kamp på nettet

De som har bredbånd vil kunne se hjemmekampen mot TNS direkte på liverpoolfc.tv onsdag 13.juli.  Det har foreløpig ikke kommet noen opplysninger om fjernsynskanaler som viser kampen.

 

 

Arteta ikke til Anfield

Mikel Arteta, spanjolen som var på utlån til Everton i siste halvdel av forrige sesong, avviser spekulasjoner om at han kan være på vei til andre siden av parken.  Enkelte steder har ryktene gått om at Liverpool prøvde å ”kapre” en mulig permanent overgang til de blå, men agenten til spilleren sier at det ikke er noe i dette:  - Det er ingen sannhet i linkene til Liverpool.