Liverpool taper kampen om Vidic

Manchester United har blitt enig med Spartak Moskva om en overgangssum på £7M for Nemanja Vidic. BBC melder at kun de personlige betingelsene og den medisinske testen gjenstår før Vidic skriver under på Old Trafford. Dermed må Liverpool jakte ny stopper andre steder.

Manchester United har kommet til enighet med Spartak Moskva om en overgangssum for Nemanja Vidic. Dette melder BBC i kveld.

BBC sitt nettsted skriver at det nå forventes at serberen fullfører overgangen til Old Trafford når transfervinduet åpner 1.januar. Summen klubbene har kommet til enighet om kommer ikke til å bli offentliggjort, men BBC mener å vite at den ligger på rundt £7M.

BBC bringer også følgende sitat fra United-manager Alex Ferguson.

- Nemanja er en hurtig, aggressiv midtstopper, og i en alder av 24 år vil han være en fantastisk tilvekst til vår tropp.

BBC skriver at den serbiske stopperen nå vil diskutere sine personlige betingelser med United-ledelsen, og kommer man til enighet der, gjenstår kun den medisinske testen. Begge disse skulle nå være for formaliteter å regne, og dermed ser det ut til at Liverpool har tapt kampen om serberen.

BBC regner med at Vidic vil skrive under for United i tide til å spille 3.runde i FA-cupen mot amatørlaget Burton 8.januar.