Liverpool-Tipset: Rasch alene i tet

Fem deltakere i Liverpool-Tipset hadde uavgjort på Liverpool-Blackburn, men ingen hadde 0-0.

En av disse fem var Knut Rasch fra Oslo, som før denne runden delte førsteplassen i konkurransen med Terje Nomeland fra Kristiansand. Rasch er dermed nå alene i teten med sine 8 poeng, mens Nomeland følger hakk i hæl poenget bak.

To av de andre som prikket inn ett poeng på Blackburn-kampen er også i ferd med å melde seg på i tetkampen, nemlig Peter Sjôlander fra Skövde i Sverige og Tor E. Bakken fra Larvik. Med sine fem poeng deler disse to tredjeplassen med Guttorm Sørensen fra Færøyene og Trond Seim fra Tyssedal.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 5.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at fem kamper er spilt.