Liverpool-Tipset: Rasch og Nomeland opp i teten

Som to av tre som hadde spådd 1-0 tap for Liverpool mot Newcastle, har Knut Rasch fra Oslo og Terje Nomeland fra Kristiansand nå inntatt teten i Liverpool-Tipset.

Rasch og Nomeland var de to eneste av de som før dagens kamp stod med 4 poeng, som prikket inn en 3-poenger. Duoen har dermed med sine 7 poeng nå sikret seg et forsprang på to poeng ned til Guttorm Sørensen fra Færøyene og Trond Seim fra Tyssedal. Disse to hadde også Newcastle-seier i dag, men ikke korrekt resultat.

Den tredje som hadde korrekt resultat mot Newcastle, Thorkild Thomsen fra Danmark, befinner seg i den store gruppen som følger deretter med 4 poeng sammenlagt etter fire runder.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 4.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at fire kamper er spilt.