Liverpool-Tipset: Thomsen tok innpå

Thorkild Thomsen fra Viborg i Danmark var den eneste av de tre beste i Liverpool-Tipset som tok poeng på uavgjort mellom Liverpool og Tottenham.

Thomsen er dermed oppe på 10 poeng totalt, og deler andreplassen i konkurransen med Knut Rasch fra Oslo. Duoen er poenget bak lederen, Trond Seim fra Tyssedal. Den eneste som tok trepoenger på 2-2 på Anfield på lørdag var Lars Øystein Kleppe fra Vågå, som med det avanserte stort på resultatlisten.

Som vanlig får man 3 poeng om man har tippet riktig resultat, og 1 poeng dersom man har riktig tippetegn.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man ikke finner på nettet, men kun i medlemsbladet The Kopite. Vi kommer imidlertid til å følge utviklingen fra runde til runde, og stadig oppdatere sammenlagtstillingen her på liverpool.no.

Sammenlagtvinneren av konkurransen blir honorert med en Liverpool-DVD film. Detaljert reglement for konkurransen finner man i siste utgave av The Kopite.

En liste over samtlige deltakere i konkurransen, og deres tips for de kommende kampene finner du ved å klikke på linken "Liverpool-Tipset våren 2005 etter 9.runde" under. Her finner man naturlig nok også stillingen etter at ni kamper er spilt.