Mål og skade for Le Tallec

Reservelaget tapte 1-3 mot et West Bromwich som tok best vare på sjansene. Anthony Le Tallec hinket ut med skade.

Ifølge www.liverpoolfc.tv var det en nokså jevnspilt kamp på banen til Kidderminster, men Liverpools angrepspar med Anthony Le Tallec og Robbie Foy sløste mer med sjansene enn hva tilfellet var for vertene.  West Bromwich ledet 1-0 ved pause, og Anthony Le Tallec reduserte til 1-2 etter 51 minutter på en fin gjennomløpning hvor han lobbet over keeper.  Hjemmelaget avgjorde definitivt fire minutter før slutt, etter en feil av Daniel O’Donnell.

Liverpool spilte med James Smith og O’Donnell i midtforsvaret, og med dagens kaptein Jon Otsemobor og Danny Smith på backene.  Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside var unggutten James Smith lagets beste totalt sett.  Richie Partridge fikk 52 minutter i sin første start etter skadeopphold, før han ble byttet med debutanten Paul Barratt.

Anthony Le Tallec haltet av banen fem minutter før slutt, etter at han skal ha klaget over en muskelskade.

Liverpools lag:  Luzi, Otsemobor, D. Smith, O'Donnell, J. Smith, Partridge (Barratt 52), Guthrie, Mannix, Wilkie, Le Tallec (Townley 85), Foy.  Reserver: Willis, Holmes, Noon.