Målene vil komme sier Rafa

Rafa Benitez velger å se på det positive etter målløst mot Manchester United i ettermiddag. Etter sesongens tredje 0-0 resultat på fire kamper tror han målene snart vil komme for Liverpool.

Mange vil si at den største vinneren etter dagens resultat er Chelsea. De blå fra London suser av gårde i Premier League mens utfordrerne avgir poeng. Liverpool ligger allerede 12 poeng bak forrige sesongs ligamester, med to kamper mindre spilt. Det kan knapt forlanges at kamper mot United skal vinnes for å være fornøyd, men kanskje er mange skuffet over viljen til å angripe og det faktum at vi igjen spiller med en ren spiss på hjemmebane. I mai kan dette fortsatt være et meget god resultat akkurat som uavgjort på White Hart Lane. Men for å holde følge med de beste i ligaen må vi snart innkassere noen 3-poengere.

Benitez sa etter kampen at han valgte å fokusere på det positive. Han pekte på at laget enda ikke har sluttet inn mål i Premier League, men var helt inneforstått med at det enda ikke var godt nok fremover på banen.

- Vi ønsket å vinne kampen. De er imidlertid et veldig godt lag. Ingen av oss skapte mye i dag. Sammenligner man med forrige sesong tapte vi begge kampene mot United.. Denne gangen tok vi et poeng.

Manageren sier videre at han er svært godt fornøyd med Peter Crouch. Han mener spissen gjorde en god kamp. Taktikken var å spille tidlig på Crouchy og så vinne andreballene.

- United spilte en god kamp og det var svært vanskelig for oss å finne åpninger. Vi forsøkte å holde god bredde og kjøre raske kontringer. Men som jeg sa er de et godt lag og de var vanskelig å slå dem i dag.