Marseille gir ikke opp Cisse

Marseille-president Pape Diouf håper fortsatt å hente Djibril Cisse hjem til Frankrike. Bouma linkes. Forfall fra Kewell.

Marseille håper fortsatt å lure Djibril Cisse bort fra Liverpool før onsdagens transferdeadline. Klubbens president, Pape Diouf, tror Cisse er mannen som kan sørge for å få hans lag på beina igjen etter en meget svak sesonginnledning der man fortsatt har til gode å vinne etter at fem kamper er spilt. Det er imidlertid lite sannsynlig av Liverpool kvitter seg med Cisse før Michael Owen eventuelt er i boks.

- Det er komplisert med Cisse, men det er ikke over ennå. Jeg venter og ser hvordan ting utvikler seg, men det blir ikke lett å få han hit, innrømmer Diouf til nettstedet Sporting Life i dag.

Presidenten er for øvrig på kollisjonskurs med lagets trener, som heller ønsker seg en midtstopper før transfervinduet lukkes.

Bouma linkes
Aston Villa og Liverpool linkes i dag til PSV Eindhovens forsvarer Wilfred Bouma. Den nederlandske landslagsspillerens agent har uttalt at hans klient vil begynne samtaler med en klubb i Premier League, og i den forbindelse har både Villa og Liverpools navn blitt nevnt i pressen.

- Det er 90% sikkert at Bouma vil forlate PSV, og vi håper å få til en avtale med en klubb allerede i dag, uttaler agenten Ger Lagendijk.

Forfall fra Kewell
Harry Kewell (bildet) har meldt forfall til Australias VM-kvalifiseringskamp mot Solomon-øyene i Sydney på lørdag. Liverpool-angriperen er som kjent fortsatt ikke kampklar etter sin brokk-operasjon.