Marseille-presidenten sprer Cisse-rykter

Pape Diouf sprer i dag rykter om at Djibril Cisse er misfornøyd med å spille høyreving, og påstår at spissen har tatt en prat med Rafael Benitez om sin fremtid. Tysk dommer i morgen.

Marseille-president Pape Diouf fortsetter å prate om at han ønsker å hente Djibril Cisse tilbake til Frankrike, men innrømmer at hans klubb fortsatt har til gode å ta kontakt med både Cisse og Liverpool. Likevel presterer han å referere innholdet i en samtale som angivelig skal ha funnet sted mellom Djibril Cisse og Rafael Benitez!

- Vi har ikke vært i direkte kontakt med noen ennå, verken Cisse eller Liverpool. Men Cisse har fått vite at Michael Owen kan komme tilbake til Liverpool under samtaler med Rafael Benitez, hevder Diouf på Marseilles offisielle hjemmeside.

- Djibril skal da ha sagt til sin manager at han ikke ønsker å bli i klubben, dersom han ikke får spille i sin vante rolle som spiss. Han har heller aldri lagt skjul på at han kunne tenke seg å spille for Marseille. Dersom vi får sjansen til kjøpe Djibril, kommer vi til å ta den, hevder Diouf.

Hvor Diouf har fått tak i disse opplysningene sier han ingenting om, og det er også høyst usikkert hvorvidt det er hold i det Marseille-sjefen her sier. Rafael Benitez insisterte som kjent på at Cisse ikke er til salgs, og at man ikke hadde lagt inn bud på Owen, på sin siste pressekonferanse. Det som imidlertid er sikkert er at Marseille vil slite med å finansiere en Cisse-overgang, men klubben kan være villig til å la den ivorianske stopperen Abdoulaye Meite gå motsatt vei i en eventuell handel.

Diouf bekrefter forøvrig at Liverpool har til gode å legge inne noe bud på stopperen fra Elfenbenskysten, etter at han har vært linket til de røde den siste tiden.

Tysk dommer
Tyske Wolfgang Stark dømmer Champions League-kvalifiseringskampen mellom Liverpool og CSKA Sofia i morgen. Linjemenn blir Thorsten Schiffner og Harry Ehing, mens Felix Brych er fjerdedommer.