McAuley fornøyd med reservene

Reservelagstrener Hugh McAuley var fornøyd over at hans lag kom tilbake fra 0-2 mot Blackburn, og ga ros til Anthony Le Tallec, Paul Barratt og Paul Harrison.

Reservelaget spilte i går 3-3 mot Blackburn, i sin siste hjemmekamp for sesongen.  De røde la under med to mål tidlig i kampen, etter slurv i forsvaret, men snudde kampen tidlig i 2.omgang.  Totalt sett var trener Hugh McAuley rimelig fornøyd med sitt unge lag.

 

- Det ble en underholdende kamp, men etter de første seks minuttene lurte jeg på hva som foregikk ettersom vi lå under med 2-0 etter dårlig forsvarspill.  Vi var veldig slurvete og gjennom en sesong ønsker du at spillerne skal bli bedre.  Jeg må imidlertid legge til at de er unge spillere og de vil gjøre feil.  Det beste med disse unge spillerne er at de har fått sine sjanser denne sesongen, og nå må de ta et skritt videre.

 

- Jeg forandret et par ting i pausen, og jeg synes at vi arbeidet mye hardere og hadde bedre bevegelse etter pause.  Vi snudde kampen og gikk opp til 3-2, men dessverre utlignet Blackburn mot slutten.

 

- Anthony Le Tallec scoret to fine mål, la opp til et til og var uheldig som ikke fikk et hattrick.  Dette vil gjøre underverker med hans selvtillit.

 

McAuley hadde også rosende ord om U18 spilleren Paul Barratt, og keeper Paul Harrison:  - Paul Barratt er en ung gutt som har fått en mulighet på reservelaget p.g.a. situasjonen med skader.  Han har tatt bra vare på den sjansen.  Han har vist at han kan komme forbi spillere, han kan slå gode innlegg, og han har en god innstilling.  Paul Harrison gjorde noen gode redninger på viktige tidspunkt, og han behøvde mer støtte i 1.omgang enn det han fikk.

 

Liverpools lag; Paul Harrison; Adam Hitchen(Phil Townley 45), David Raven, Daniel O’Donnell, Zak Whitbread; Paul Barratt, John Welsh, David Mannix, Richie Partridge; Darren Potter, Anthony Le Tallec.  Reserver:  Paul Willis, Jamies Frayne,  Karl Noon.