McAuley fornøyd med reservene

Liverpools unggutter fortsetter å imponere denne sesongen. Lovende av prøvespiller. Ramon Calliste, fra Man Utd til Liverpool. Bruce Grobbelaar syk.

Reservelaget avanserer
Etter at Liverpools reserver noe uheldig tapte sesongens første kamp mot Everton har man etter uavgjort mot Newcastle vunnet de tre neste kampene.  En stor forskjell i forhold til fjorårsesongen da de røde var i tabellens bunnsjikt.  Rafa Benitez har hentet inn flere unge spillere foran denne sesongen, og de har fått en god start.  Ramon Calliste, Antonio Barragan, Miki Roque, Jack Hobbs, Besian Idrizaj og Godwin Antwi er alle i tenårene.  I tillegg synes lokale unggutter å ha løftet seg som følge av den sterkere konkurransen på det unge reservelaget.

I gårsdagens reservelagskamp mot Bolton snudde man 0-2 til 3-2, og trener Hugh McAuley var naturlig nok fornøyd med sitt mannskap:  - Vi spilte veldig bra og fortjente å vinne.  Vi syntes vi forsvarte oss for dypt i 1.omgang og rettet på det til 2.omgang.

- Bolton spilte mye lange baller mot oss, men Mike Roque, Godwin Antwi og Danny O’Donnell vant dueller både i lufta og på bakken.  Vi kalte Manno(David Mannix-bildet) Gary Mac mot slutten, etter hans glimrende frispark som lignet mye på det Gary McAllister scoret mot Everton.

- Danny Guthrie gjorde det meget bra på midtbanen og scoret et fint mål.  Han har fått en fin start på sesongen.  Adam Hamill gjorde det også virkelig bra på vingen.  Han har god teknikk og kan skape problemer for motstanderne.

- Vi ga 45 minutter til Paul Anderson, som er på prøve fra Hull.  Han spilte på topp, og gjorde det bra.  Han ble hurtig involvert og var alltid en trussel.

Etter det vi forstår er Anderson i utgangspunktet en ving.  En nokså småvokst og kvikk spiller.


Calliste drømmer om Ligacupen
Ramon Calliste er en av de få som har tatt skrittet fra Old Trafford til Anfield, selv om det må sies at reservelagspilleren ble frigitt av Man Utd før denne sesongen.  Etter å ha avslått et tilbud fra Colchester skrev han under for Liverpool, etter en prøveperiode.

- Det var en enorm skuffelse at United lot meg gå og det kom som et stort sjokk.  Jeg synes ikke jeg ble gitt en virkelig sjanse, for å være ærlig.  Det er imidlertid historie og noe en ikke skal gruble over.

- Det som har skjedd har skjedd og jeg har lært av mine feil.  Livet må gå videre og dette er en fantastisk mulighet for meg.  Liverpool er nåtiden og forhåpentligvis også fremtiden for meg.  Det vil være herlig å spille mot United i en Liverpooltrøye og jeg kan ikke vente til neste reservelagskamp de to lagene imellom.

- Overgangen hit kom som en overraskelse, men jeg har tro på meg selv og dette er en sjanse jeg er fast bestemt på å ta.  Det er mange store angripere i denne klubben og kampen om plassene på førstelaget er ekstremt tøff, men jeg har tro på at jeg en gang kan greie å slå igjennom.  Vi har allerede hatt noen skader denne sesongen så du vet aldri hva som kan skje, men i første omgang er mitt mål å konstant imponere trenerstaben på trening og i kamper.

- Mitt mål for denne sesongen er å spille så mange kamper som mulig for reservene og score så mange mål som mulig.  Hvis jeg gjør det kans det være at jeg får en mulighet til å spille i Ligacupen, slik mange av ungguttene fikk her forrige sesong.


Brucie med magesår
Ifølge Liverpool Echo kollapset Bruce Grobbelaar under en tilstelning i Reading i går.  Den tidligere storkeeperen skal ha fått nye problemer med et magesår og ble kjørt til sykehuset.  Grobbe er en god norgesvenn og var sist i Oslo under supporterklubbens 25-års jubileum.  God bedring, Brucie!