McAuley fornøyd med ungguttene

Reservelagstrener Hugh McAuley forteller om noen av spillerne som var med i 1-0 seieren mot Wolves i går. Champions League drakt ikke i salg før i november.

Hughie om unggutta
Etter at reservelaget noe uheldig tapte mot Everton i sesongens første kamp har det unge mannskapet tatt syv poeng på de tre siste kampene.  Antonio Barragan(bildet) ble igjen matchvinner da man i går vant 1-0 mot Wolves.  Trener Hugh McAuley var fornøyd med innsatsen, og forteller til liverpoolfc.tv om noen av de spillerne som nå er med i den unge troppen som vil være gjernen til årets reservelag.

- Det var en bra kamp og jeg synes vi tilpasset oss fint taktisk.  Antonio scoret et bra mål, da han avsluttet pent på en smart pasning fra Darren Potter.

- Det var godt å se Darren Potter tilbake fra skade, og han ga oss litt mer erfaring på midtbanen.  Antonio spilte meget bra, og han har fart og er god med ballen på vår høyreside.  Han scorer mål også, noe som er en bonus.

- Miki Roque har spilt regelmessig for oss i midtforsvaret og er en spiller som ikke gir seg og kan trå til.  Han vinner andreballer og hans pasningspill er generelt sett veldig bra.  Han er en fighter og har god spilleforståelse, og vi får hundre prosent fra ham i hver kamp.

- Vår nye spiller fra Østerrike, Besian Idrizaj, spilt for første gang fra start rett bak den fremstre spissen.  Det er i en slik posisjon han pleier å spille.  Han behøver mer tid til å tilpasse seg, men han vil bli en god spiller for oss.  Han liker å komme fram på banen og kan score mål.

- Lee Peltier gikk glipp av forrige sesong med skade(ryggen), men han er frisk nå.  Han er en god fotballspiller, en naturlig spiller, og han kjemper godt hele tiden.  Han kan spille i forskjellige posisjoner, viser godt overblikk, og har en god pasningspiller.

The Kopite nr.2, som vil være ute hos medlemmene i LFCSCSB om noen få dager, har et stort intervju med Hugh McAuley hvor han gir ytterligere beskrivelser av ungguttene og hvilken kurs Liverpool nå har staket ut for sine unge spillere.


CL drakt ute 10.november
Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside vil man starte salget av den nye Champions League drakten 10.november.  Det vil være mulig å få kjøpt trøya med to nye merker, hvor det ene illustrer Liverpools fem triumfer i den gjeveste E-Cupen og det andre er et bevis på triumfen i Istanbul i mai.