Mer kamptrening for Josemi

Høyrebacken fra Spania på et ungt reservelag mot Manchester United i kveld. Skadet Harry Kewell ba om å forlate banen i Cardiff.

Reservene på fjernsyn

I skyggen av finaletapet på Millennium Stadium tar reservelaget i dag turen til Wrexham for å spille hjemmekamp mot Manchester United.  Av de etablerte seniorspillerne er det kun Josemi som er med til Wales, mens for eksempel Vladimir Smicer ikke er på laget til tross for at tsjekkeren verken var på banen eller benken mot Chelsea.

Anthony Le Tallec vil sannsynligvis igjen spille ensom spiss, mens gjennomkjøringen til Josemi betyr at Jon Otsemobor får en ny kamp på midtbanens høyreflanke.

Liverpools lag:  Paul Harrison; Josemi, David Raven, James Smith, Zak Whitbread; Jon Otsemobor, John Welsh, David Mannix, Richie Partridge; Darren Potter; Anthony Le Tallec.  Reserver:  Patrice Luzi, Daniel O’Donnell, Adam Hamill, Danny Guthrie, Ryan Wilkie.

Kampstart er kl 20.00, og de som har interesse og mulighet kan se kampen direkte på MUTV.

 

Usikkerhet rundt Harry

Harry Kewell ba om å forlate banen tidlig i 2.omgang på Millennium Stadium, etter at australieren fortsetter å slite med sine skadeproblemer.  Ankel og akilles har tidligere satt ham utenfor laget i perioder, før en lyskeskade medførte flere ukers hvile på nyåret.  Rafael Benitez sier at man ikke er sikre på hva det siste tilbakefallet vil bety:  - Harry sa at han måtte ut.  Jeg fortalte ham at han skulle holde ut i ytterligere fem minutter, men etter det sa han at han fortsatt følte ømhet slik at vi måtte bytte.  Jeg vet ikke nøyaktig hva denne skaden går ut på.