Michael Owen i Newcastle

Sky Sports News melder at Michael Owen har vært i samtaler med Newcastle i kveld. Foreløpig ingen offisiell uttalelse om spillerens fremtid. TV-kanalen bekrefter også at Owen har vært i Liverpool tidligere i dag.

Etter det vi erfarer har Michael Owen tidligere i dag vært i Liverpool. Sky Sports News melder at angriperen definitivt har hatt samtaler med Newcastles formann Freddy Shepherd i kveld. Til stede på møtet skal også Alan Shearer og Graeme Souness ha vært, i den hensikt å overtale spilleren til å signere for klubben i nordøst. Foreløpig har det ikke kommet noen offisiell uttalelse om 26-åringens fremtid.

Newcastle har som kjent allerede blitt enige med Real Madrid om en overgangssum på omkring £17M, men Michael Owen skal visstnok være mest lysten på å spille for Liverpool. De røde ønsker trolig ikke å betale mer enn de £10M (£8M + Antonio Nuñez) de solgte Owen for sist sesong. Det kan heller ikke utelukkes at spilleren går til en av disse klubbene på en låneavtale, eller at han blir værende i Real Madrid.

Siste: Sky Sports News bekrefter, akkurat det vi skrev tidligere for noen timer siden, at Michael Owen har vært i samtaler med Liverpool før i dag. Owen dro så fra Liverpool til Newcastle for samtaler med "skjærene".

Alan Shearer uttalte tidligere i dag til BBC Radio Five Live at han har brukt en formue på telefonsamtaler til Madrid for å overbevise Michael Owen om at Newcastle er klubben å velge.

- Vi har tre dager igjen å overbevise ham i å komme hit. Vi er fremdeles med og kjemper om ham. Jeg vet at hvis han kommer hit vil han ble elsket, og han vil bli en helt. Jeg vet bedre enn noen hvilken mottagelse han vil få. Jeg har hatt mange telefonsamtaler med ham. Jeg trenger ikke å forklare ham hvilke lidenskapelige supportere vi har. Til slutt vil han gjøre seg opp en mening, og gjøre det som er best for ham selv.

Overgangsvinduet stenger onsdag.