Midtstopper er førsteprioritet

Liverpool Echo skriver i dag at Michael Owen ikke er i samtaler med de røde. Milan Baros skal være åpen for en overgang til Monaco.

Legger demper på spissrykter
Uttalelser til flere useriøse nettsteder om at Michael Owen skal ha innledet forhandlinger med sin gamle klubb på Anfield, og spillerens egen erkjennelse av at han har vært i kontakt med flere engelske klubber, har nørt opp under ryktebørsen om at St. Michael kan være på vei tilbake.  I dagens utgave av lokalavisen Liverpool Echo blir det imidlertid helt vann på det spekulasjonsbålet, selv om avisen ikke har noen sitater og har ”kilder innad i klubben” å støtte seg til.

Echo skriver at man i Liverpool fortsatt sier det Rafael Benitez uttalte på en nylig pressekonferanse, nemlig at han var mer opptatt av å signere en midtstopper enn en angriper.  Manageren gjorde det også klart at man jaktet på en høyreving.  Det at Michael Owen nå synes å være tilgjengelig for salg har ikke forandret den situasjonen.


Baros linket til Monaco
Ifølge Sky Sports er Monaco interessert i å knytte til seg Milan Baros, og angriperen selv skal heller ikke være uvillig.  I England har Everton, Aston Villa og West Ham ikke vært villig til å matche Liverpools forlangende på £7M, og spilleren selv er også antatt å heller ønske å spille for en klubb med prestisje ute i Europa.

Monaco er en slik klubb, selv om de kan få en tøff jobb med å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League.  Etter en 3.plass i Frankrike må laget igjennom 3.kvalifiseringsrunde, og møter vanskelig motstand i spanske Real Betis.