Milan Baros tror han forlater Liverpool

Med flere kvalitetssangripere i Liverpool allerede, og Michael Owen på vei inn, innser Milan Baros at han må finne på noe nytt. Det kan skje denne uka.

- Det ser ut som jeg ikke har noen annen mulighet enn å si farvel og forlate klubben, skal Milan Baros ha sagt til nyhetsbyrået CTK.

Dette begrunner 23-åringen med at manageren ser ut til å ville gi andre spillere sjansen.

Snarlig avgjørelse
Lyon og Aston Villa er blant klubbene som derimot er veldig villige til å satse på EM-toppscoreren, og ifølge spissen selv er begge aktuelle som nye arbeidsgivere.

- Hva jeg velger, vil bli avgjort når jeg returnerer fra landslagssamlingen. Det kan bli avgjort denne uka, sier tsjekkeren.

Tsjekkia spiller sin landskamp mot Sverige på onsdag.

Om Aston Villa sier han at det ikke vil oppleves som et tilbakesteg i forhold til Liverpool. Han bekrefter også at det økonomiske tilbudet er godt nok.

- De har tilbudt meg en bedre avtale enn den jeg har i Liverpool, men foreløpig er ingenting avgjort, understreker Baros.

- Ikke personlig
Ifølge enkelte ubekreftede rapporter skal Liverpool også ha kommet til et kompromiss om en overgangssum på £6,5 millioner. Liverpool ønsket opprinnelig £7 millioner, mens Aston Villa sa de ikke ville betale mer enn £6 millioner.

Baros selv mener det er ekstra viktig for ham å sikre seg spilletid fordi den kommende sesongen ender i fotball-VM i Tyskland.

Til slutt forsikrer han at det ikke er personlige årsaker til at han antakelig forlater Liverpool med det første.

- Treneren har en del tanker, og jeg tror ikke jeg er en del av dem. Men dette er ikke personlig, det er bare sånn fotballen er, og jeg er ikke bitter, avslutter Milan Baros, som kom til Liverpool i 2001.