Milan ble finalemotstanderen

Den italienske ligalederen blir motstander i Istanbul 25.mai, etter at man med nød og neppe slo ut PSV. Steven Gerrard vil diskutere sin fremtid med LFC etter finalekampen.

Italiensk for tredje gang

I likhet med 1984 og 1985 er det en italiensk toppklubb som står i veien for at Liverpool skal hente hjem det gjeveste klubbtrofeet.  Roma ble slått i sin egen bakgård, før Juventus tok pokalen i finalen på Heysel som aldri forbindes med hva som skjedde ute på gressmatten.  Nå er det Milan, som kjemper side ved side med Juve om årets ligatittel, som blir en tøff motstander 25.mai. 

Italienerne fikk uventet hard motstand mot et PSV som tapte 0-2 i Milano, men som hadde utlignet forspranget midtveis i 2.omgang etter scoringer av Park og Cocu.  En heading fra Ambrosini på overtid sikret imidlertid avansement, selv om et nytt mål fra veteranen Cocu i sekundene etterpå gjorde at man måtte benytte bortemålsregelen.  Dommer Terje Hauge delte ikke ut noen gule kort i kampen.

 

 

Positiv Stevie G

Steven Gerrard gjentar til Liverpool Echo at han vil ha samtaler om sin fremtid med Liverpool etter sesongslutt, men kapteinen antyder at han er fornøyd med den utviklingen som klubben har for øyeblikket.

 

- Jeg ønsket ingen forstyrrelser foran kampen mot Chelsea og det vil bli det samme foran finalen.  Etter finalen i Champions League vil jeg imidlertid sette meg ned sammen med Rick Parry og sjefen og diskutere fremtiden.  Det har vært situasjonen en stund, slik at fra det synspunktet er det ingenting nytt.  Det sier seg imidlertid selv at et resultat som det vi nå oppnådde hjelper alle i klubben, og vi vil ha mange positive ting å snakke om.

 

- Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å se klubben gå i den riktige retningen, og dette viser at vi gjør det.