Milan: - Liverpool er forferdelige

Manager Carlo Ancelotti forventer en vanskelig og tøff motstander i finalen av Champions League. Michael Owen sier at Liverpool må konsentrere seg om å vinne i Istanbul, og er selv usikker på sin fremtid.

Forventer gjerrig Liverpool

Milan og manager Carlo Ancelotti er på defensiven i kampen om det italienske ligamesterskapet, etter hjemmetapet mot Juventus sist helg.  Sjefen tror uansett at man vil være topp forberedt til sluttkampen i Istanbul, hvor han forventer et gjerrig engelsk lag.

 

- Liverpool er meget god organisert defensivt og jeg er sikker på at de vil prøve å kaste en skygge over våre angrepsplaner.  De er forferdelige å spille mot.  De er også et lag som kan overraske.

 

- Mot Juventus og Chelsea fikk de kampene inn i nøyaktig det sporet de ønsket, hvor de var gjerrige og utnyttet sine egne sjanser.  Vi vil være godt forberedt til kampen mot dem og ha gjenvunnet vår ro.  Jeg har tro på dette.  Alle mine spillere er tilgjengelige og jeg tror at vi vil reise til Istanbul i toppform.

 

- Det kan være at Liverpool vil være mentalt slitne.  Jeg tviler ikke på at det å spille ti viktige kamper over 30 dager vil gjøre at de er slitne i hodet.  Min tropp vil ha mye å bidra med når det gjelder det fysiske, og vi har to uker til å kunne forberede oss før den store finalen.

 

 

Owen vil ha mesteren til CL

Michael Owen sier at han synes det vil bli en merkelig situasjon dersom den regjerende mester i Champions League ikke skal få lov til å forsvare sin tittel, men at Liverpool nå må konsentrere seg om finalen og heller diskutere eventualitetene etterpå.  Owen, som har vært linket til et mulig gjensyn med Liverpool etter denne sesongen sier samtidig at ingen avgjørelse er tatt vedrørende hans fremtid i Real Madrid.

 

- Jeg vil synes at dersom Liverpool skulle vinne vil det bli en merkelig situasjon dersom mesterne ikke skulle få anledning til å forsvare sin tittel.  Det vil bli vanskelig å vinne og de må fokusere alt på det.  Hvis de ikke vinner har man ikke noe å beklage seg over, men hvis det skulle skje vil jeg forvente at UEFA kjemper hardt for at de blir gitt en plass.

 

- Denne sesongen har vært god for meg personlig.  Jeg har møtt folk, jeg har scoret mål, og jeg har trives.  Jeg skulle gjerne ha vunnet et trofé, men ellers har alt vært bra.  La oss se om det blir forandring på det til neste sesong.  Jeg har ikke hatt noen samtaler med de som bestemmer, men de stopper og snakker med oss i gangen og i garderoben og de har alle vært positive.  Men jeg gjentar at vi ikke har satt oss ned for å snakke om hva jeg skal gjøre eller hva jeg ikke skal gjøre.