Milito håper på Liverpool-tilbud

Gabriel Milito vil trolig ikke si nei hvis Liverpool kommer med et tilbud. Zenden usikker på om han vil få nok spilletid på Anfield. Fenerbahce benekter interesse for Biscan.

Real Zaragozas argentinske midtstopper Gabriel Milito skal stå høyt på Rafael Benitez’ handleliste. Milito har etablert seg som en av de beste forsvarerne i La Liga, men Real Zaragoza kan bli tvunget til å selge grunnet finansielle problemer. Ifølge Skysports.com fristes søramerikaneren av tanken om å spille for Anfield-klubben.
- Dersom Liverpool kommer med et konkret tilbud, så vil det bli veldig vanskelig å si nei. Jeg er lykkelig i Zaragoza, men det er ikke hver dag ”the champions of Europe” viser interesse for deg. Jeg har snakket med klubben min om en hurtig løsning. De kjenner allerede min situasjon, og jeg ønsker ikke å feriere i tvil over hvor jeg skal spille neste sesong, uttaler Milito.
Argentineren er for tiden opptatt med Confederations Cup, noe som kan føre til at en eventuell overgang drøyer.

Zenden usikker
Benfica kan komme til å snappe Boudewijn Zenden foran øynene på Liverpool. Champions League-vinneren har vært favoritter til å sikre seg den kontraktsløse Middlesbrough-spilleren, men midtbanemannen frykter at han ikke kommer til å spille regelmessig på de rødes førsteellever, skriver The Mirror.

Fenerbahce ikke interessert i Biscan
Fenerbahce benekter at de er interessert i Igor Biscan. – Vi gjentar at vi ikke er interessert i Biscan, og vi kommer til å avsløre reelle overgangsnyheter gjennom våre offisielle komminikasjonskanler, står det i en uttalelse på klubbens hjemmeside. Dermed ligger veien åpen for rivalene Besiktas til å forsøke å friste den frigitte midtbanespilleren.