Milito med rød bønn

Gabriel Milito trygler nå sin klubb Real Zaragoza om å kunne få forlate klubben til fordel for Liverpool. Reservelaget fortsatt i Wrexham.

- Unik mulighet
Det er blitt bekreftet fra Real Zaragoza at Liverpool har kommet med et bud på den argentinske midtstopperen Gabriel Milito.  Ifølge pressen skal dette budet være på £7.5M.  I Real Zaragoza har man tatt den avvisende holdningen, og hvor man forteller at spilleren ikke er til salgs og at man håper han vil skrive under en ny 3-års kontrakt.

I dag har imidlertid saken fått en ny vending da Milito selv har kommet på banen og til Sky Sports gjort det klart at han ønsker å gå til Anfield:  - Jeg ønsker å gå fordi et slikt tilbud er unikt.  Jeg har forlangt overfor Zaragoza at vi kommer til en ordning, og jeg tror at en overgang er mulig.  Alle vil tjene på dette og jeg kan ikke forstå hvorfor Zaragoza i utgangspunktet er negative.

24-åringen har to år igjen av sin kontrakt med Real Zaragoza, og mye tyder på at det blir en lignende situasjon med Steven Gerrard og Liverpool hvor klubben forlangte at spilleren leverte inn en skriftlig transfersøknad.  Agenten til Milito bekrefter også at midtstopperen må er fast bestemt seg for å forlate spansk fotball til fordel for Liverpool:  - Sportslig sett er en overgang til Liverpool den beste muligheten som Gabriel kan få.

Reservene på Racecourse Ground
I likhet med fjoråret vil Liverpools reservelag spille sine hjemmekamper på arenaen til Wrexham, Racecourse Ground.