Monaco med nytt bud på Milan Baros?

Monaco, Lyon og Aston Villa håper fortsatt på å sikre seg underskriften til Liverpoolspissen. Gerrard i offensiv rolle i morgen? Ny Champions League drakt?

Mens lokalavisen i Birmingham i går skrev at Milan Baros har godtatt de personlige betingelsene i Aston Villa, blir det i dag hevdet at Monaco vil komme med et nytt og forbedret tilbud. Lyon har heller ikke trukket seg i kampen om tsjekkerens signatur.

Ironisk nok er spilleren selv i Bulgaria og forbereder seg til kamp mot CSKA Sofia. Det skal mye til for at Milan blir brukt i morgen kveld (kampen går på Sky Sports 1), men Rafa trenger offensive kvaliteter i troppen etter skader på blant annet Peter Crouch. Dersom han spiller vil garantert interessen fra Lyon avta. Houlliers nye klubb ønsker å bruke Milan sammen med John Carew i høstens Champions League – og kan komme til penger dersom salget av Michael Essien til Chelsea går i orden.

Både Aston Villa og Monaco sliter med å legge nok penger på bordet. Liverpool vil ha minst £7M for Baros og har vært helt klar på det punktet gjennom hele sommeren. Villa skal ha fått avvist et bud på rundt £6M.

Gerrard i offensiv rolle?
Kaptein Steven Gerrard ligger an til å bli brukt i en offensiv rolle foran Alonso eller Hamann/Sissoko i morgen, tror de fleste. Steven har gjort mange gode opptredener i denne posisjonen tidligere. Ikke minst i Champions League. Rafa må bestemme seg for om han vil bruke Morientes eller Cissé som enslig spiss i en slik oppstilling. Med Zenden, Crouch, Traore, Kewell, Pongolle og Mellor skadet, legger det visse begrensninger på hva manageren har til disposisjon.

Bare noen få hundre røde reiser til Sofia. På grunn av Michael Shields-saken har mange valgt å boikotte oppgjøret – og mange frykter også bråk. Den 18 år gamle scouseren Shields ble nylig dømt til 15 år i fengsel for en forbrytelse en annen person har innrømmet å ha gjort.

Ny Champions League drakt?
Ryktene vil ha det vil at Liverpool lanserer en ny Champions League drakt i september. Klubben har enda ikke bekreftet dette, og kommer trolig heller ikke til å gjøre det før de eventuelt er klare for gruppespillet. Drakten skal angivelig være preget av små hvite striper på tvers og gullfarge på kraven.