Moores tror på Champions League

David Moores antar at Liverpool kommer med i Mesterligaen til neste sesong, etter å ha snakket med Lennart Johansson. Harry Kewell opereres i dag. José Reina bekrefter at han vil skrive under for Liverpool.

- Vanvittig hvis vi blir utelukket

Formann David Moores kom med en av sine få uttalelser til pressen i seiersrusen etter kampen i Istanbul, og eieren av Liverpool FC mente det ville være vanvittig om klubben ikke fikk forsvare den fantastiske triumfen på Ataturk stadion.  Moores hintet også at formannen i UEFA, Lennart Johansson,  hadde gitt ham gode signaler i forhold til at det blir åpnet opp for at mesteren automatisk blir kvalifisert til å forsvare sin tittel.

 

- Jeg antar at vi vil få lov til å være med nå.  Den europeiske supercupen vil bli spilt, og det vil også VM for klubblag i Japan.  Jeg snakket med Johansson i går kveld(onsdag) og vil gjøre det igjen veldig snart.  Jeg kan ikke fortelle hva det ble snakket om, men jeg kan ikke skjønne hvordan vi ikke kan komme med nå.  Det ville være vanvittig hvis vi ikke ble med og UEFA har sagt at de vil la oss få beskjed så fort som mulig.

 

 

Lyskeoperasjon for Harry

Det var symptomatisk for de siste 18 månedene til Harry Kewell da han haltet ut av banen midtveis i 1.omgang i Champions League finalen mot Milan.  Skader og formsvikt har forfulgt den talentfulle australieren.  Forhåpentligvis kan sommeren gjør at han blir kvitt sine problemer, og at han i 2005/06 kan innfri de forventningene som Rafael Benitez fortsatt synes å ha tro på at han kan fullføre på Anfield.  Første skritt på den veien er en lyskeoperasjon som vil bli foretatt i dag.

 

 

Keeper enda nærmere Anfield

Som vi tidligere har nevnt flere ganger er José Reina på god vei til Anfield.  Keeperen til Villarreal kan bli klar for Liverpool til neste uke, etter at den spanske ligaen avsluttes til helgen.  Hovedpersonen selv erkjenner også at han nå har sagt farvel til sine fans i Villarreal, og at det kun gjenstår at klubbene blir enige om en overgangssum før han er på vei til Merseyside.

 

- Det er ikke sluttført enda, men jeg kan ikke benekte at jeg er svært nære ved å signere for Liverpool.  Avtalen mellom de to klubbene må gjøres ferdig, men det er trolig at det vil skje veldig snart.  Jeg ønsket ikke å si noe før sesongen var over, men det syntes ikke riktig å reise ute å få sagt farvel til fansen dersom alt dette gjennomføres.  Jeg håper at folk vil forstå min avgjørelse med tanke på at jeg vil skrive under for de regjerende mesterne i Europa, og da for et lag som Liverpool.