Morientes-kjøp fortsatt mulig

Benitez håper på avklaring om Morientes i løpet av få dager, men har alternative spisskjøp på blokka. Benitez ønsker å hente en erfaren keeper.

Rafael Benitez virker ikke bekymret over uttalelsene fra Wanderley Luxemburgo om at Real Madrid ikke ønsker å selge Fernando Morientes til ”rivalene” Liverpool. ”Rafa” håper på en avklaring i løpet av de nærmeste dagene. Liverpool har samtidig andre spisser i kikkerten.

- I dag er det helligdag i Spania, så ingenting kommer til å skje. Han (Morientes) har sagt at han ønsker å spille for Liverpool. Overgangen er fortsatt mulig, men vi vil få vite mer om to eller tre dager. Vi har også andre alternativer og de (Real Madrid) vet det. Det er best å ikke nevne navn til pressen for da blir vedkommende spillere dyrere.

 

Erfaren keeper ønskes

Chris Kirkland må ryggopereres og er satt på sidelinjen i tre måneder. Det har satt ytterligere fart i spekulasjonene om at en ny keeper er på vei til Anfield. Unge Scott Carson i Leeds har vært hyppig linket. Nå bekrefter Rafael Benitez at han i første rekke ønsker seg en keeper med erfaring som ”back up” for Jerzy Dudek.

- Vi ser på mulighetene for å hente en ny keeper. Men jeg tenker ikke på en ung keeper. Jeg vil ha en keeper med erfaring. Vi jobber hardt med Paul Harrison og Patrice Luzi, men jeg tror fremdeles vi trenger enda en erfaren keeper nå.

Den siste keeperen som det ryktes om er Carlo Cudicini i Chelsea. Italieneren har kommet i skyggen av Petr Cech. Kontrakten hans med London-klubben går imidlertid ikke ut før i 2008 og vil dermed bli svært dyr.