Morientes klar mot Aston Villa

Kneskaden til Morientes ikke verre enn at han er tilgjengelig mot Aston Villa. Jamie Carragher inn på listen over de fem mestspillende i Europa for de røde. To nye tv-kamper.

Liverpool bekrefter i ettermiddag at Fernando Morientes vil bli spilleklar til lørdagens kamp mot Aston Villa. Den spanske angriperen ble byttet ut etter 52 minutter mot Anderlecht etter at han pådro seg en kneskade. Det har ikke blitt gjennomført en såkalt skann på Nandos kne, og han trente heller ikke i dag, men det forventes at han trener som vanlig på Melwood når troppen samles på fredag.

Carragher inn på topp 5
Jamie Carragher spilte sin 74. kamp i Europa for Liverpool mot Anderlecht, noe som betyr at han er inne blant de fem spillerne med flest e-cupkamper i klubbens historie.  Jamies 74 kamper fordeles på 44 i Champions League, 28 i UEFA-cupen og to i UEFA Super Cup. I sistnevnte turnering løftet han nylig sitt første trofé som kaptein, da han vikarierte for Steven Gerrard. Hans første kamp i e-cupen kom i september 1997, i et målløst oppgjør mot Celtic på Anfield. Carragher ligger nå likt med Liverpool-legenden Phil Neal i antall e-cupkamper. Også Sami Hyypiä og Steven Gerrard er inne på topp 10-lista.

Topp 10 med flest Europacup-kamper for Liverpool
1. Ian Callaghan (89)
2. Tommy Smith (85)
3. Ray Clemence (80)
4. Emlyn Hughes (79)
5. Jamie Carragher (74)
    Phil Neal (74)
7. Sami Hyypiä (73)
8. Steve Heighway (67)
9. Chris Lawler (66)
10. Steven Gerrard (62)

To nye tv-kamper
Canal+ har i dag offentliggjort to nye tv-kamper med de røde involvert. Liverpool møter Portsmouth lørdag 19.november kl. 16.00, men kampen sendes bare i opptak på Canal+ Sport fra kl. 22.00. Det omberammede oppgjøret Sunderland-Liverpool vises imidlertid direkte på Canal+ Sport onsdag 30. november kl. 20.45.