Morientes skadet kneet

Avisen Guardian melder at Fernando Morientes har strukket et leddbånd i kneet, og må stå over de to neste ligakampene. Egypt lar Mido spille for Spurs mot Liverpool.

Fernando Morientes fikk ikke mer enn et kvarter på banen som innbytter for Peter Crouch i Merseyside-derbyet mot Everton, men dette var nok til at han rakk å pådra seg en leddbåndskade i kneet. Det er Guardian som melder dette i dag. Avisen hevder at den spanske stjernen nå må stå over Liverpools kamper mot West Bromwich og Bolton som en følge av dette.

Skaden til Morientes har ennå ikke blitt bekreftet av Liverpool FC, men Liverpool Daily Post skriver nå det samme som Guardian. Daily Post beretter også at Morientes håper å være aktuell igjen til cupkampen mot Luton på Kenilworth Road 7.januar, men stiller seg tvilende til om spanjolen også rekker den kampen. Det vil helt og holdent avhenge av omfanget av skaden som strekken har medført.

Mido klarert for å møte Liverpool
Den egyptiske spissen Mido har vært en av Tottenhams beste spillere denne sesongen. Nå frykter Spurs at goalgetterens deltagelse i Afrika-mesterskapet for Egypt skal føre til måltørke i Nord-London. Klubben har imidlertid fått det egyptiske fotballforbundets tillatelse til å bruke Mido i den viktige ligakampen mot Liverpool 14.januar. Egypt ville med loven i hånd kunne krevd at 22-åringen skulle forberede seg til mesterskapet med dem isteden.

Mido vil nå returnere til England etter å ha spilt en privatlandskamp for Egypt mot Nigeria 9.januar, før han returnerer til Afrika 20.januar. Egypt gir dermed opp sin rett til å ha spilleren på plass to uker før turneringen starter.