Morientes trolig klar mot Bolton

Fernando Morientes nærmer seg ”comeback” på lørdag. Stephen Warnock også aktuell, sammen med Djimi Traore. Xabi Alonso få dager unna å kunne trene for fullt. Djibril Cissé kan likevel bli spilleklar før sesongslutt.

Liverpool Echo skriver i dag at det er større sannsynlighet for at Fernando Morientes starter mot Bolton, enn at spanjolen ikke blir spilleklar.  Det vil i så fall være et overraskende og meget positivt ”comeback”, selv om det altså var i forrige ligakamp mot Everton at Nando fikk skadet muskelen foran på låret.

 

Stephen Warnock skal også være i rask bedring etter sin leddbåndskade i ankelen, og vil sammen med Djimi Traore være aktuell for en plass på venstrebacken mot Bolton.

 

Xabi Alonso er nå bare dager unna å kunne trene for fullt, og det er håp om at Xabi kan spille reservelagskamp mot Leeds førstkommende onsdag.

 

Den siste gladnyheten på en solfylt dag er at Rafael Benitez likevel tror at Djibril Cissé kan komme til å snøre på seg matchstøvlene innen 2004/05 er historie.  Manageren var tidligere svært skeptisk til forhåpninger fra spilleren selv om at han kunne være tilbake på banen igjen i mai, men nå er det mer optimistiske toner fra Rafa:  - Cissé trener nå sammen med laget.  Han er med på all oppvarmingen og og har begynt å sparke til en ball igjen.  Jeg er veldig fornøyd med ham.  Han løper godt, og gjøre mye hardt arbeid med ballen sammen med fysioterapeutene.

- Etter å ha snakket med min assistent Paco Ayesteran, som har ansvaret for den fysiske treningen, tror vi ikke lenger det er umulig at han spiller igjen denne sesongen.  Vi må lytte nøye til legene.  Vi vet hvor mye Cissé ønsker å spille, men de vil avgjøre dette.  Siden det fortsatt er to måneder igjen av sesongen tror vi det er tid nok for ham.

- Djimi er en meget positiv person og derfor har han blitt så fort frisk.  Han var fast bestemt på å komme tilbake for å spille, og det har hjulpet ham.