Mot ny avtale med Carlsberg

Liverpool skal være nærme en ny kontrakt om draktreklame med Carlsberg. Flere klubber interessert i Milan Baros. Ung argentiner på prøvespill.

Fortsatt Carlsberg på trøya

Ifølge Liverpool Echo er LFC og Carlsberg ”veldig nære” å sluttføre en ny kontrakt om draktreklame.  De røde skrev i 2002 en 3-årig avtale med det danske bryggeriet verdt om lag £15M, men det har gått rykter om at en ny sponsor kunne være på vei inn når den kontrakten nå løper ut.  Nå ser det imidlertid ut som om det likevel fortsatt vil bli Carlsberg.  Innebygd i en slik avtale er også bonuser, ikke minst for avansement i Champions League, og det at Liverpool denne sesongen har nådd finalen i den gjeveste klubbturneringen har gitt god uttelling for begge parter.

 

Det er ikke kommet noen opplysninger verken om den nye kontraktens lengde eller verdi, men Chelsea skrev nylig under en avtale med Samsung verdt £50M over fem år og Man.Utd har en 4-årig avtale verdt £36M.  Liverpool har foreløpig lagt på is produksjon av den nye og hvite bortetrøyen for 2005/06, men nå synes det altså å gå mot en bekreftet sponsor i løpet av kort tid.

 

 

Milan Baros avventer

Til den tsjekkiske avisen Pravo bekrefter Milan Baros at det er flere klubber som har kommet med tilbud om hans tjenester, men toppscoreren fra EM 2004 sier at han vil avvente å ta noen avgjørelse om sin fremtid til etter at sesongen er over.  Angriperen har opplevd en noe blandet sesong med skader og ujevn form, selv om han er klubbens toppscorer det siste året.  23-åringen har også tidligere antydet sin frustrasjon på Anfield, og Rafael Benitez kan bli fristet til å akseptere et bud av størrelsesorden £8M.  Valencia og Fiorentina skal være blant de interesserte klubbene, og nå er det også blitt spekulert i at naboen Everton har hatt følere ute.

 

- Det stemmer ikke at jeg har hatt uoverenstemmelser med Benitez, sier Milan.  – Men jeg blir irritert når jeg er frisk og likevel må sitte en del på benken.  Jeg behøver å spille, og bare på den måten kan jeg bli bedre.  Dette influerer også på min scoringstatistikk med landslaget.

 

- Jeg har ikke sagt at jeg vil forlate Liverpool.  Jeg har fått noen tilbud, men det er jobben til min agent Pavel Paska.  Hvis jeg skulle forlate de røde ville jeg like å spille på et lag på minst samme nivå som Liverpool i forhold til spill ute i Europa, og jeg vil ønske å spille hele tiden.

 

- Jeg har ingen kommentarer til det, spekulasjoner tjener ingen, sier Baros om ryktene angående Everton.  Milan har blitt byttet ut i 22 kamper for Liverpool denne sesongen, noe som er klart mest på Anfield, og som forklarer hvorfor han mener han sitter for mye på benken.  Foreløpig vil han imidlertid ikke si noe om sin fremtid på Merseyside:  - Det er et spørsmål som vil bli besvart etter sesongen.  Da vil vi ta en avgjørelse sammen med min agent.  Det vil selvfølgelig være mye bedre å snakke om tilbud med en vinnermedalje fra Champions League hengende rundt halsen.

 

 

Angriper på prøvespill

Vi har tidligere nevnt at Juan Antonio skulle til Merseyside for å trene med Liverpool.  I disse dager er 17-åringen på Melwood.  Han er for øvrig en av flere utenlandske unggutter som har vært invintert til trening og vært under oppsyn av Liverpools stab de siste månedene.