Mot startplass for Cissé

Djibril Cissé gjør trolig noe så uvant som å starte en fotballkamp i morgen - for Frankrike mot Sveits i Bern. Det ser han fram til.

Djibril Cissé får trolig sjansen til å spille fra start for Frankrike mot Sveits i Bern i morgen, i Thierry Henrys skadefravær. Liverpool-spissen er fullt klar over at Sveits ikke må undervurderes før den nest siste runden i gruppe 4 i VM-kvalifiseringen. Med seier over sveitserne på utebane vil Frankrike ha skjebnen i sine egne hender før den siste runden i den svært jevne gruppen. Sveits og Frankrike har begge 16 poeng på toppen av tabellen før morgendagens kamp. I den siste runden har Frankrike hjemmekamp mot Kypros, mens Sveits reiser til Dublin for å møte Irland.

Cissé vil nå veldig gjerne vise hva han er god for, og hjelpe sitt land til VM.

- Jeg tror det blir en god kamp, med mange scoringer. Vår 1-0 seier i Irland har gitt oss selvtillit før denne kampen, og våre motstandere vil kanskje frykte oss litt mer, tror Cissé.

- Vi forventer en vanskelig kamp, hvor vi må legge press på Sveits og ikke la dem få spille sitt eget spill. Vi har potensiale til å spille dem ut og kontrollere denne kampen, legger han til.

- Å være tilbake i Frankrikes tropp mindre enn ett år etter det stygge benbruddet mitt, og å skulle få spille i en avgjørende kamp som dette, er nesten helt utrolig. Det viser at du kommer langt med ren vilje. Nå er jeg 100% skadefri, og kjenner ingen smerte. Hendelsen i fjor har hjulpet meg å vokse på alle områder, avslutter Cissé.