Mot utlånsavtale for Kirkland

Kirkland kan være på vei til West Bromwich i en sesonglang utlånsavtale. FA optimistiske på Liverpools vegne. Redknapp advarer Crouch mot overgang. So’ton bekrefter bud på Crouch. Pellegrino blir assistenttrener?

Chris Kirkland ønsker svært gjerne å spille for England i VM neste år, og kan derfor komme til å skrive under på en utlånsavtale med West Bromwich Albion gjeldende for hele kommende sesong, skriver Liverpool Daily Post. Keeperen skal sette seg ned og diskutere personlige betingelser med Midlands-klubben så fort han kommer hjem fra en kort ferie i Las Vegas.

Skade og formsvikt har gjort at Kirkland har falt nedover i rekkene på Anfield, bak både Dudek og Carson. I tillegg går det mot kjøp av Villarreal-keeper Jose Reina. Kirkland tror at det kortsiktig er best å flytte til en annen klubb i Premier League, og vil derfor trolig takke nei til å gjenforenes med tidligere Coventry-manager Gordon Strachan i Celtic. Albion-manager Bryan Robson har mottatt strålende rapporter om spilleren fra sin keeper-trener Joe Corrigan, som tidligere jobbet med 24-åringen på Anfield. En overgang vil gi Kirkland mulighet til å etablere seg på nytt og ta opp kampen om trøye nummer 1 på landslaget. Han har vært ute av spill siden 11.desember med ryggskade og operasjon. Etter å ha vært så lenge på sidelinjen på Anfield ønsker Kirkland førstelagsspill, og bør ha gode muligheter til å utkonkurrere Russell Hoult og Tomasz Kuszczak i West Bromwich. Kirkland ankom fra Coventry i 2001 for £6M og har kontrakt med Liverpool fram til 2009.

 

FA optimistiske på Liverpools vegne

Ifølge David Davies i FA så forventes det at Liverpool får forsvare Champions League-tittelen. UEFA skal i morgen offentliggjøre sin beslutning.

- Vi er oppmuntret av en holdningsendring innen UEFA. For et par uker siden så det ut til at majoriteten var i mot å endre reglene. Nå prøver majoriteten å finne en måte å få Liverpool inn i turneringen på. Vi har gjort framgang og jeg håper vi vinner debatten. Vi kjenner ikke til noen innen dette landets fotballfamilie som ikke synes at Liverpool skal få delta, uttaler Davies.

Redknapp advarer Crouch - Lowe bekrefter bud

Southampton avslo i går et tilbud på £5M for spissen Peter Crouch. Harry Redknapp mener at 24-åringen har det bedre av å bli værende i sydkystklubben.

- Det vil være bedre for Peter å bli i Southampton og spille enn å dra for eksempel til Liverpool og sitte på benken. Hvis vi selger ham, gir vi ut gale signaler. Jeg vil ikke gå inn i diskusjonen om hvilket beløp vi kan akseptere for ham. Da vil folk tro at vi ønsker å selge ham, sier Redknapp.
Formann Rupert Lowe i Southampton bekrefter at de har fått inn bud på Crouch, men ønsker ikke å avsløre fra hvem.

- Det har vært stor interesse for Peter Crouch. Vi har hatt et bud vi har avvist. Vi ønsker å beholde troppen, og nedrykksklausulene i spillernes kontrakter betyr at vi ikke trenger å selge. Vår skjebne ligger i våre egne hender, forteller Lowe.
Forhandlingene med Southampton forventes å fortsette når Rick Parry returnerer fra ferie i helgen.

 

Pellegrino blir assistenttrener?
Ifølge den spanske sportsavisen Marca er Mauricio Pellegrino tilbudt trenerjobb, ikke i Liverpool, men i Atletico Madrid. Klubbens nye trener, Carlos Bianchi, ønsker seg midtstopperen som assistenttrener.