Nando glad for at måltørken er over

Da Fernando Morientes fant veien til nettmaskene mot Anderlecht, var det hans første scoring siden kampen mot CSKA Sofia i august. Nå håper han å gjøre 12-15 mål før sesongen er over.

Fernando Morientes har i et intervju med skysports.com i dag fortalt om hvor lettet han var over å få gjort slutt på måltørken, som før møtet med Anderlecht hadde strukket seg til en periode på opp mot 3 måneder (15 kamper). Spanjolen gjorde som kjent det første målet i 3-0 seieren over Anderlecht, og dette var hans første scoring siden han nettet to ganger mot CSKA Sofia i samme turnering i august.

- Jeg trengte en slik scoring nå. Jeg er fornøyd med hvordan kampen utviklet seg, men jeg føler fortsatt jeg trenger å spille en kamprekke slik at jeg gjenvinner min skarphet i feltet. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har lykkes bedre i Premier League. På grunn av skadene og måltørken har ikke folk fått sett den virkelige Morientes ennå. Det har såret meg, forteller den tidligere Real Madrid-stjernen.

- Benitez har hele tiden bevart troen på meg, og jeg ønsker å betale han tilbake i form av scoringer. Jeg er spiss, og ble hentet til Liverpool for å gjøre mål. Jeg har ikke satt meg noe bestemt mål om antall scoringer, men jeg ønsker minst 12-15 nettkjenninger totalt sett når sesongen er over.

Som så mange andre sliter imidlertid spissen med å forklare hvorfor Liverpool gjøre det så mye bedre i Champions League enn i den hjemlige serien.

- Forskjellen er sjokkerende. Jeg vet ikke årsaken, men i ligaen spiller vi nervøst og har problemer med å score mål. Folk burde imidlertid ikke kritisere Benitez for dette. Han er en av verdens beste trenere, og jeg oppfordrer folk til å ha tålmodighet med han. Jeg er sikker på at resultatene vil komme, og at han vil nå sine mål, sier Morientes.

- Vi satser på å ta en kamp om gangen. Ting går bra i Champions League nå, men den neste kampen mot Real Betis blir ikke lett, avslutter han.

Spanjolen vil forøvrig gjennomføre en såkalt fitness test i dag, med tanke på lørdagens kamp mot Aston Villa. Han stod som kjent over gårsdagens trening, etter kneskaden han pådro seg mot Anderlecht.