Nunez klar for Celta Vigo

Liverpool FC bekrefter i ettermiddag at overgangen for Antonio Nunez tilbake til Spania er sluttført. Uavgjort i treningskamp for U-18.

Høyrevingen ble aldri noen suksess på Anfield, etter at han tok turen fra Real Madrid i kjølvannet av overgangen til Michael Owen.  Han fikk heller ikke noen heldig start da han ble kneskadet allerede på sin andre trening på Melwood.

Totalt ble det 27 kamper forrige sesong på kantspilleren som tross alt viste en viss fremgang utover i 2004/05.  Han scoret ett mål, i finalen i Carling Cup mot Chelsea.

Da 26-åringen i sommer ble fortalt av Rafael Benitez at han ikke var med i managerens fremtidsplaner, sa han ja takk til en henvendelse fra Celta Vigo og en gjenkomst til La Liga i Spania.  Det er ikke oppgitt noen overgangssum.

U-18 spilte uavgjort
Liverpool U-18 spilte i dag sin første treningskamp for sommeren. Oppgjøret mot Wolverhampton hjemme på akademiet endte 2-2, etter at de røde kjempet seg tilbake fra 0-2 ved pause.

Michael Nardiello satte inn reduseringsmålet fra kort hold etter at Wolverhamptons keeper ikke klarte å håndtere en corner fra venstre. Charlie Barnett utlignet med et lavt skudd i lengste hjørnet.

Neste treningskamp for akademi-laget er mot Leicester på fredag.