Ny kontrakt for Djimi

Djimi Traore har underskrevet for fire nye år med Liverpool. Carragher og Gerrard skriver under i løpet av uka. Rick Parry ser fram til flere nye spillere. Usikker Dudek vurderer fremtiden.

Hektisk kontraktskriving

Hele nyhetsbildet i Liverpool FC de siste dager og timer har dreid seg om Steven Gerrard og hans helomvending.  Kapteinen forventes nå å skrive under en ny fireårskontrakt i løpet av uka.

 

En som allerede har skrevet under er Djimi Traore.  Den langbente forsvareren har bundet seg til Anfield frem til 2009.

 

Daglig leder Rick Parry sier at man forventer en hektisk aktivitet under resten av denne uka.  Parry forteller til Liverpools hjemmeside at det vil bli jobbet hardt med å få satt sammen troppen foran neste sesong, og det omhandler både å hente inn flere spillere og få nåværende til å skrive under nye kontrakter.

 

En av de som det forhandles med er Jamie Carragher.  Scouseren er ventet å underskrive en ny kontrakt en av de aller nærmeste dagene.  – Vi har snakket med Jamie Carragher og vi forventer at han signerer en ny avtale i løpet av denne uka.

 

 

Agent: - Jerzy vurderer sin situasjon

Agenten til Jerzy Dudek, Jan de Zeeuw, legger ikke skjul på at han nå råder sin klient til å se seg om etter en ny klubb.  Etter at først Scott Carson kom sist vinter, og ikke minst det at José Reina nå er blitt handlet inn fra Villarreal, gjør situasjonen usikker for helten fra Istanbul.

 

- Med en ny spansk keeper og tre spanske trenere, kan en gjette seg til hva som vil skje, sier Zeeuw.  – Jerzy vet ikke hva han skal gjøre.  Jeg har fortalt ham at det kanskje vil være bedre for ham å forlate Liverpool nå som man har vunnet Champions League, noe som vil bli vanskelig for ham å gjøre igjen med denne klubben.  Det er opp til ham hva som skal gjøres, og vi vil ikke ta hensyn til hva Benitez sier.