Ny scoring av Le Tallec

Liverpools utlånte angriper Anthony Le Tallec har jevnlig funnet veien til nettmaskene både for Sunderland og Frankrike U-21 den siste tiden. I går ble det ny nettkjenning for landslaget. Gera smigret. Nei til Meira.

I motsetning til hva storavisen L’Equipe trodde, så startet Anthony Le Tallec for Frankrike U-21 mot Makedonia i går. Den utlånte Liverpool-spilleren spilte hele første omgang av privatlandskampen, og kom nok en gang på scoringslisten for sin nasjon, da han gjorde 1-0 etter 25 minutter. Frankrike vant til slutt 3-0 på hjemmebane. De to andre scoringene kom etter pause. 

Le Tallec gjorde som kjent også mål i sin forrige U-21 landskamp mot Italia, der han spilte hele kampen.

Gera smigret
West Bromwich sin ungarske midtbanespiller Zoltan Gera ble linket til Liverpool like før transfervinduet ble lukket. I dag sier ungareren at han er smigret over å bli linket til Champions League-vinnerne.

- Onsdagen startet med at jeg ble gratulert med overgangen til Liverpool av en av mine venner. Men jeg hadde ikke hørt noe dette, og er alltid skeptisk til slike rykter. Jeg har blitt linket til en rekke klubber den siste tiden, som for eksempel Tottenham og Aston Villa, forteller Gera til Sky Sports sitt nettsted.

- Jeg ville selvsagt ha vært glad for å spille for Liverpool. Det ville ha vært utrolig å trukket i trøya til Champions League-vinnerne. Det er mer enn jeg noen gang har drømt om. Men jeg ønsker ikke å dvele for mye ved dette. Nå vil jeg konsentrere meg om de to viktige VM-kvalifiseringskampene jeg står overfor med Ungarn, mot Sverige og Malta, avslutter Gera – en sluttkommentar som sikkert ikke faller i god jord hos alle WBA-supportere.

Rafa ville ikke gå for Meira
I følge dagens Mirror skal Rafael Benitez ha bestemt seg for ikke å følge opp sin interesse for Stuttgarts midtstopper Fernando Meira, dagen før transfervinduet ble stengt. Rick Parry stod visstnok klar til å skrive ut en sjekk på £5M for å få Meira som cover for Jamie Carragher og Sami Hyypiä, men manageren skal ha takket nei.