Nye Dudek-samtaler før nyttår

Agenten til Jerzy Dudek legger ikke skjul på at hans klient begynner å bli utålmodig, og bekrefter at de vil ha nye samtaler med Liverpool-ledelsen om polakkens fremtid på Anfield før nyttår. To nye stoppere linkes.

Agenten til Jerzy Dudek antyder nok en gang at hans klient kan være på vei bort fra Anfield. Polakken har ikke sluppet til mellom stengene etter Jose Reinas ankomst, og begynner å bli frustrert over å måtte slite benken.

Dudek ønsker seg som kjent fast førstelagsspill, for å være sikret en plass i den polske VM-troppen til sommerens store mesterskap i Tyskland. Hans agent, Jan De Zeeuw, bekrefter i dag overfor Sky Sports sitt nettsted at han og hans klient skal ha nye samtaler med den sportslige ledelsen i Liverpool med det aller første.

- Under det første møtet vi hadde med Liverpool-ledelsen, gjorde de det klart at de ikke ville gi slipp på Dudek. Men vi vil ha nye samtaler med dem før nyttår, uttaler De Zeeuw i dag.

- Vi vil ha et møte for å prøve og komme fram til en løsning som alle kan leve med. Jeg har imidlertid ingen nyheter om mulig interesse fra Benfica eller andre klubber, legger han til.

Nye stoppere linkes
Italienske medier hevder i dag at Liverpool har tatt opp konkurransen med AC Milan om signaturen til Juventus-spilleren Jonathan Zebina. Liverpool skal i følge rapportene ha kommet med en formell henvendelse til Juventus angående franskmannen.

Zebina kan spille både back og midtstopper. Han har vært en del plaget med skader, og dette i tillegg til høy lønn, fører til at Juventus vil kvitte seg med 27-åringen. Det var ventet at Milan ville hente han i januar i en mulig bytteavtale med Christian Abbiati. Liverpool kan nå imidlertid ta Milan på sengen, ved å legge inn et bud. Den tidligere Roma-spilleren er født 19.07.1978.

En annen stopper som blir linket av de mer useriøse tabloidene i dag er argentinske Gabriel Palleta, som spiller for Banfield i hjemlandet.