Nye TV-kamper på SportN?

SportN sender FA-Cup 3. runde mot Luton direkte? Endelig bekreftelse på Champions League datoer. Sunderland-talent linket. Supporterklubbens jubileums DVD forsinket.

Rettighetene for FA-Cupen ligger som kjent i hendene hos Viasat. Her kan det blir rødt når Liverpool starter sesongens FA-Cup. Den nye sportskanalen på Viasat-plattformen, SportN, kommer etter det vi erfarer til å sende FA-Cupens 3. runde mot Luton. Bortekampen spilles lørdag 7. januar klokken 18.30 og vil trolig også sendes direkte på Viasat Sport1 Sverige, 3+ og Viasat Sport 24. Vi understreker at denne informasjonen enda ikke er bekreftet av kanalen.

Bekreftet kampdatoer
Etter fredagens trekning av neste runde av Champions League har de endelige offisielle bekreftelsene for kampdager latt ventet på seg. Som vi tidligere har nevnt på liverpool.no er det tirsdag 21. februar i Lisboa og 8. mars på Anfield som blir kampdager dersom ikke spesielle forhold inntreffer. Dette har ikke skjedd og i dag kom den offisielle bekreftelsen på at kampene spilles som antatt.

Linkes til Sunderland-talent
Lokale aviser i Nordøst linker i dag Liverpool til den 23-årige midtbanespilleren Dean Whitebread. Spilleren er prisen til rundt £4M og har også blitt satt i forbindelse til Manchester United.  

Forsinket DVD
Pga uforutsette leveringsproblemer blir dessverre ikke Supporterklubbens jubileums DVD klar før jul. Vi beklager dette på det sterkeste, men den oppståtte forsinkelsen ligger dessverre utenfor vår kontroll.
Vi håper nå å ha den hos oss i løpet av romjulen. Deretter skal den pakkes og sendes ut.

Det er fortsatt noen få eksemplarer igjen. Den kan bestilles her.