”Nytt” lag mot Burnley

Fernando Morientes og Mauricio Pellegrino ikke tilgjengelig til tirsdag. Steven Gerrard ryktes å slite med en strekkskade. Konkurrenter til Champions League plass i aksjon i dag.

Rafael Benitez er ventet å gjøre atskillig endringer på laget som spiller mot Burnley i FA-Cupens 3.runde førstkommende tirsdag.  Fernando Morientes og Mauricio Pellegrino vil ikke være tilgjengelige, siden regelen til FA sier at en spiller som ikke er klar til den opprinnelige kampdatoen heller ikke vil være spilleberettiget til verken utsatte kamper eller omkamper i den samme runden. 

 

Det ryktes på Merseyside om at Steven Gerrard de siste dagene har slitt med en liten lyskestrekk, men dette er ikke bekreftet fra klubben selv.  Hvis riktig, kan det forklare den uvanlig bleke innsatsen til kapteinen i tapet mot Manchester United i går. 

 

Steven kan være en av flere profilerte spillere som blir hvilt til en kamp drøyt tre dager etter slaget mot United.  Rafael Benitez hadde planer om å stille med et ungt lag til kampen som regnet bort for halvannen uke siden, og manageren kan bli fristet til å gjøre det samme når man endelig kommer i gang på Turf Moor.

 

Middlesbrough og Everton møtes kl 15.00 på Riverside, i en kamp som sendes på Canal+ Sport.  Det betyr samtidig en kamp mellom de to klubbene som utpeker seg som de største rivalene for Liverpool i kampen om å sikre seg 4.plass og muligheter til en lukrativ deltakelse også i neste års Champions League.  Everton ligger pr. i dag seks poeng foran sin nabo, mens Middlesbrough vil gå et poeng foran Liverpool og opp på 5.plass dersom de skulle slå de blå.  LFC har tre ligapoeng flere enn på samme tidspunkt i 2003/4.