Nytt tap for Willis & Co

Paul Willis vartet opp med flere gode redninger, men kunne ikke forhindre at Nord-Irland gikk på et nytt ettmålstap i U-19 EM på hjemmebane. Lee Peltier (bildet) skal representere England i Russland. Westerveld til Portsmouth.

Den unge Liverpool-målvakten Paul Willis måtte i går finne seg i nok et 1-0 tap i U-19 EM på hjemmebane. Nord-Irland tapte som kjent åpningskampen mot Hellas med 1-0 på mandag, og i går var det Serbia & Montenegro som ble for sterke for nord-irene. Willis ble igjen foretrukket som vertsnasjonens sisteskanse, og gjorde flere glimrende redninger i kampen før han til slutt måtte se ballen i nota bak seg 13 minutter før slutt. Serbia & Montenegros scoring kom på et hardt skudd fra kort hold, som den unge keeperen ikke hadde noen som helst sjanse til å avverge. Nå må Nord-Irland slå Tyskland med tre mål eller mer i sin siste gruppespillkamp på lørdag, for å ha en sjanse til videre spill i turneringen. Den kampen vises for øvrig direkte på Europsport, med avspark kl.18.00.

Lee Peltier på England U-20
England U-20 skal spille vennskapskamp mot Russland i Moskva den 16.august, og i den forbindelse har Liverpools Lee Peltier blitt funnet verdig en plass i troppen som reiser i østerled.

Westerveld nær Pompey-kontrakt
Tidligere Liverpool-keeper Sander Westerveld er i ferd med å skrive under for Portsmouth. Nederlenderen som har hatt Real Sociedad og Mallorca som sine siste klubber, har sluttet seg til Pompeys treningsleir i Frankrike sammen med Azar Karadas. Begge spillerne blir trolig klare for sydkystklubben innen kort tid.