Offensiv Stevie G

Optimismen råder på Anfield etter noen gode kamper. Først var det Fernando Morientes, og nå tror også Steven Gerrard at Chelsea kan tas igjen. Reina advarer mot Betis. West Ham vil ikke selge Ferdinand.

Klubbkaptein Steven Gerrard forventer at nye fjes ankommer Anfield i løpet av transfervinduet i januar, og han tror det vil bidra til at de røde klarer å krympe forspranget til Chelsea.

- Manageren har hentet inn noen fantastiske spillere, og troppen ser virkelig sterk ut nå. Men jeg er sikker på at han vil styrke den enda mer i januar, og jeg tror vi blir å regne med utover i sesongen, uttaler han til Sky Sports News.

- Dersom vi gjør det bra i Champions League utover, vil det gi oss selvtillit som vi kan ta med oss i ligaspillet også. Jeg tror våre seire i Europa avler selvtillit, sier han før oppgjøret mot Real Betis.

- Chelsea har hatt litt mer ujevne resultater i det siste, og forhåpentligvis vil de fortsette å gi fra seg poeng. Da er det noe vi kan utnytte. Alt vi må gjøre nå, er å konsentrere oss om våre arbeidsoppgaver, fortsette å vinne og klatre på tabellen. Vi har alle fortsatt tro på at denne sesongen kan bli en suksess. Forhåpentligvis kan vi hente et trofé og bli involvert i kampen om ligatittelen.

- Liverpool, Manchester United og Arsenal vil ikke være langt unna, og blir hovedutfordrerne til Chelsea. Men det er morsomt å se at også andre lag gjør det bra. Premier League virker å være en sterk liga nå. Ingen ønsker at Chelsea skal stikke av med ligatittelen, utenom dem selv. Alle andre ønsker å se en spennende innspurt, og det akter vi å bidra til, sier Gerrard.

Gerrard uttaler også at han synes det var trist å se Roy Keane forlate Manchester United, men tror ikke at avgangen vil påvirke rivalene fra Old Trafford nevneverdig. På spørsmål om han tror Rafael Benitez vurderer å hente Keane til Anfield, leverer scouseren et svar med glimt i øyet.

- Jeg håper ikke det. Han kan ta plassen min.

- Han er en fantastisk spiller, og det var trist å se han forlate Manchester United. Jeg har alltid satt pris på oppgjørene mot Roy Keane, og ønsker han lykke til med det han bestemmer seg for å gjøre i fremtiden.

Reina advarer mot Betis
Jose Reina advarer sine lagkamerater før onsdagens møte med Real Betis: - Denne gangen vil vi møte det virkelige Betis, sier keeperen, og antyder dermed at de grønne og hvite ikke spilte opp mot sitt beste da Liverpool vant 2-1 i Spania tidligere i høst.

Liverpool trenger som kjent bare et uavgjort resultat for å være sikret avansement i turneringen, men Reina frykter at hans lagkamerater skal undervurdere hans landsmenn.

- Kampen i Sevilla var Betis sin første i Champions League noensinne, og tro meg, de er et mye bedre lag enn det de fikk vist i den kampen. Vi overrasket dem med to tidlige mål, men nå har de tilegnet seg erfaring i turneringen. Jeg tror vi vil møte et helt annet lag nå. De viste mot Chelsea hva de er kapable til å stelle i stand, kommenterer keeperen.



West Ham verdsetter Ferdinand høyt
Liverpool jakter som kjent en ny midtstopper, og et av navnene som har vært linket til klubben er West Hams ungdomslandslagsspiller Anton Ferdinand. Nå kunngjør Hammers at den unge stopperen ikke er til salgs. Ikke en gang for £15M.

- Om noen byr £15M for Anton Ferdinand, er jeg temmelig sikker på at formannen ikke vil selge, uttaler manager Alan Pardew.