Omkamp i rettsalen?

Juryen klarte ikke å enes om noen kjennelse i rettsaken mellom Harry Kewell og Gary Lineker. Rafa med stor tro på Cisse og Morientes. Cisse gifter seg til helgen.

Det kan gå mot omkamp i rettsalen mellom Harry Kewell og Gary Lineker. Australieren saksøkte som kjent den tidligere England-spissen for uttalelser han kom med i Sunday Telegraph i forbindelse med Kewells overgang fra Leeds til Liverpool. Rettsaken har pågått i High Court i London hele uken, men den 12 mann sterke juryen klarte i dag ikke å samles om noen endelig avgjørelse da de skulle avsi sin dom. Etter å ha diskutert i seks stive timer ga man opp å komme til en kjennelse som minst ti av dem kunne enes om.

 

Kewell mener Lineker har skadet hans gode navn og rykte, og søker kompensasjon for dette.

 

- Det ser ut til å gå mot omkamp. Noe mer kan jeg ikke si, for jeg vet ikke hva som nå vil skje, var Linekers knappe kommentar da han forlot rettslokalene.

 

Saksomkostningene i forbindelse med den 7 dager lange sagaen i retten beløper seg til £200 000, og man kom ikke frem til hvem som nå skal betale disse, ei heller når en eventuell ny omgang i retten skal finne sted. 

 

Harry Kewell befinner seg for øvrig i Portugal, der han får behandling for sin lyskeskade etter operasjonen, og var således ikke til stede da saken ble avsluttet i London i dag.

 

Rafa med tro på Cisse og Morientes

Liverpool-manager Rafael Benitez tror og håper på mange mål fra sin foretrukne spissduo, Djibril Cisse og Fernando Morientes, den kommende sesongen. Mens spekulasjonene raser om hvorvidt Rafa vil bringe en ny toppspiss til klubben i sommer, utfordrer han klubbens nåværende spisser til å levere varene.

 

Cisse mistet store deler av forrige sesong på grunn av sitt stygge benbrudd, mens Morientes aldri kom skikkelig i match-form etter overgangen fra Real Madrid i januar. Men med en hel preseason bak seg, tror manageren at hans spissduo vil finne nettmaskene jevnlig utover høsten.

 

- Cisse er utrolig rask. Forhåpentligvis blir han skadefri neste sesong. Morientes slet med å komme i form etter overgangen, etter lite spilletid i Madrid i fjor høst. Han er en begavet spiller, som jeg har stor tro på. Han er også god i lufta. Her i England er spillet mer fysisk enn han er vant til, så han må forbedre sin fysikk. Da vil vi få se Fernando på sitt beste, sier Benitez til klubbens offisielle nettsted.  

 

Til sine innkjøpsplaner har manageren følgende kommentar: - Jeg kommer til å se etter spillere som er sultne og som har et lidenskapelig forhold til sporten sin, i tillegg til at de er talentfulle fotballspillere. Med slike spillere på laget vet jeg at vi kan få utrettet mer i fremtiden. Planen min er å forbedre reservelaget, så vel som førstelaget, til neste sesong.

 

- I en stor klubb som dette må du hele tiden strebe etter å høyne nivået på spillerne, og dermed må vi se oss om etter de beste spillerne i verden. Vi ser etter spillere i ulike posisjoner. Aller viktigst er det å finne spillere som er begavet, men som samtidig har en sterk karakter. Dersom vi skal bli bedre på bortebane, trenger vi spillere av denne typen som kan passe vår spillestil.

 

Cisse til alters

Til slutt tar vi med at Djibril Cisse (23) bruker sommerferien til å gifte seg med sin utkårede walisiske kjæreste, ettbarnsmoren Jude Litter (30). Bryllupet skal stå ved Bodelwyddan Castle i Nord-Wales nå til helgen, og Cisse skal ha brukt £5,000 på å reservere slottet til bryllupet. Gjestelisten på over 200 personer inkluderer fotballstorheter som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Thierry Henry og Zinedine Zidane.