Onsdag 13.juli starter det

Dato og klokkeslett for hjemmekampen mot TNS fra Wales er bekreftet. Pako, Paco, José og Engrique? – Rafa ønsker enda en landsmann i sin trenerstab.

Onsdagskamp på Anfield

Liverpool FC bekrefter at hjemmekampen mot TNS i 1.kvalifiseringsrunde til Champions League vil bli spilt onsdag 13.juli kl 20.45.  Tidspunkt for returkampen er ikke avgjort, men UEFA skal ha gitt waliserne frist til i morgen med å bestemme en arena for kampen.

 

 

Ny trener i anmarsj

Pako Ayestaran, Paco Herrera og José Ochotorena er alle involvert i trenerteamet til Rafa Benitez.  Nå ønsker manageren ytterligere en spanjol på Melwood.  Enrique Sanz er en 25-åring som at vært fysisk trener for Herkules, som denne sesongen rykket opp i den nest øverst divisjonen i Spania.  Han har fått tilbud om å være trener i LFC i to år, og med mulighet for ytterligere forlengelse i to sesonger til.  Han har sagt til Rafa og LFC at han vil bestemme seg i løpet av denne uka.

 

- Jeg har snakket med Benitez og han bombarderte meg med spørsmål.  Dagen etter kom de med et tilbud til meg.  Jeg vil være assistenten for Ayestaran på førstelaget, og også være med å forberede reservelaget.