Overganger nærmer seg

Liverpool håper å sikre seg Fernando Morientes i løpet av 48 timer. Stephane Henchoz vil lete etter klubber som nybakt pappa. Burnley-Liverpool fortsatt på fjernsyn. Pressekonferanse i dag.

D-dag nærmer seg for transfermål

Ifølge Liverpool Daily Post har det vært fremgang i forhandlinger mellom Liverpool og Real Madrid de siste dagene.  Liverpool skal ha kommet med et forbedret tilbud på nesten £6M, eller ni millioner Euro.  Dette er ikke blitt godtatt av den kongelige klubb, men på Anfield er man håpefulle at en løsning nå er like om hjørnet ettersom den mektige presidenten Florentino Perez også er tilbake fra ferie.  Real skal hele tiden ha forlangt £7M, men ingen flere offisielle bud er kommet på en spiller som klart har uttrykt ønske for å komme til Merseyside.  Tabloidpressen i England spekulerer i at forhandlingene har gått tregt fordi man på Bernabeu forlanger en første opsjon på et eventuelt salg av Steven Gerrard, men for Liverpool har det aldri vært aktuelt å dra kapteinen inn i denne avtalen.  De helrøde vil ha en endelig avgjørelse på denne transfersagaen innen slutten av denne uka, og mye tyder på at en vil få klarere svar allerede om kort tid.

Keeperen Cesar er blitt nevnt som en del av overgangen, men dette synes nå å være lite aktuelt.  Trolig fordi 33-åringen ønsker en lengre kontrakt enn hva Liverpool er villig til å tilby den rutinerte sisteskansen.

 

Henchoz på klubbjakt

Stephane Henchoz har tilbrakt de siste dagene i hjemlandet Sveits, hvor hans samboer nylig fødte paret en sønn.  Midtstopperen vil denne uka jobbe med å finne en ny arbeidsgiver, og hvor Glasgow Rangers og Bolton synes å være de mest aktuelle kandidatene.

 

Utsatt kamp på TV

Sky Sports sier i dag at den utsatte FA-Cup kampen mellom Burnley og Liverpool er blitt valgt ut til live sending tirsdag 18.januar kl 20.45.  Trolig betyr det at de røde også vil bli vist på norsk fjernsyn.

 

Rafa foran Watford

Det vil i ettermiddag være en tradisjonell pressekonferanse med Rafael Benitez foran morgendagens semifinale mot Watford.  Kanskje vil manageren også uttale seg litt om Morientes og et mulig kjøp fra Real Madrid.  Liverpool.no vil ha en mann tilstede på Melwood, og regner med å komme med en rapport ca kl 15.30.